Zpátky do lavic! Smarty má pro studenty dárky i zbrusu nové ZenBooky s exkluzivní zárukou zdarma

S novým školním rokem přišel čas na kontrolu výbavy vašeho školáka nebo studenta.

Pokud potřebujete nový počítač nebo jiné školní vybavení, nezoufejte: e-shop Smarty, který rozumí chytrým věcem, připravil speciální, časově omezenou nabídku Zpátky do školy. Je plná slev a dárků k vybraným nákupům a nechybí v ní ani nejnovější modely ultralehkého notebooku ASUS ZenBook.

Návrat do školy po prázdninách není snadný. Proto jej Smarty zpříjemnil slevami na desítky oblíbených produktů pro studenty. Kromě nadupaných notebooků, chytrých telefonů, moderních batohů a pouzder u něj najdete i další elektroniku a jiné doplňky. K řadě produktů navíc získáte hodnotné dárky.

Nové ZenBooky: Nezatíží batoh ani rozpočet

Ve Smarty nabídce pro školáky objevíte i nejnovější ASUS ZenBooky. Chlubí se nadstandardním množstvím I/O portů, dokonalým designem a skvělou přenosností. Baterie s extrémní výdrží na jedno nabití (až 22 hodin) s přehledem zvládne celý školní den. A nabíječka může klidně zůstat doma.

Velkou výhodou nových ZenBooků je také jejich extrémně nízká hmotnost. S váhou jen lehce přes 1 kg šetří ZenBooky záda vašich dětí. Cena nové série začíná na 24 490 Kč za ZenBook.

Záruka zdarma

ZenBooky lákají nejen svou výbavou, ale i extra zárukou v hodnotě 2 490 Kč zdarma. NBD On-Site záruka zajistí bleskový servis. Zajištěna je zákaznická a servisní podpora na dálku, případně na místě, a to již druhý pracovní den. Oprava a výměna dílů je samozřejmostí. S touto zárukou nemusíte mít strach, že byste zůstali delší dobu bez počítače!

A co konfigurace?

Vybrat si můžete z 13,3″ a 14″ modelů v různých konfiguracích. Samozřejmostí je Full HD displej, rychlý SSD a dostatek I/O portů, se kterými k notebooku připojíte opravdu vše, co potřebujete. Elegantní celokovová kostra zaručuje počítači vysokou odolnost.

Ergonomická klávesnice zabírá celou šíři notebooku a psaní tak bude ještě pohodlnější než dosud. Na výběr máte z modelů s procesory Intel Core i3, i5 nebo i7, s 8 nebo 16 GB operační pamětí a SSD o velikostech 256 a 512 GB. To vše ve dvou prémiových barevných odstínech.

ZenBook do školy i pro hobby

Vraťte se do školy s pořádnou výbavou od Smarty – třeba s nejnovějším ZenBookem v tašce. S tímhle nadupaným notebookem si navíc po škole užijete spoustu zábavy.

Další článek: Snapdragon 8cx Gen 2. Nový armový čip chce z notebooků vytěsnit procesory od Intelu