Živě Premium: Otázky a odpovědi

K předplatnému Živě Premium vás může napadnout řada otázek. Podívejte se, jestli jsme na některou z nich už neodpověděli. Nebo nám napište na e-mail podpora@cncenter.cz.

Na této stránce píšeme o samostatném předplatném Živě Premium. Všechny informace jsou ale platné i pro předplatné Premium+ (více podrobností), kde za jednu cenu získáte přístup k veškerému prémiovému obsahu vydavatelství Czech News Center, včetně Živě.

Podrobnosti k Živě bez reklam

Předplatitelé Živě Premium nebudou mít na stránkách webu reklamy. Zmizí bannery i spoty před videi. Je zde ale několik výjimek.

1) Propagace webu a vydavatele. Na Živě zůstanou upozornění na články jiných webů našeho vydavatelství. Stejně tak stále zobrazíme upoutávku na aktuální číslo Computeru, na naše články s vánočními tipy, zůstanou zde odkazy na katalog a srovnávač produktů Zboží Živě a podobně. Naší vlastní propagace se omezení reklam netýká.

2) Komerční články. Ve výpisu na titulní straně i nadále najdete označené komerční články.

3) Reklama v mobilní aplikaci. Je to technicky oddělená služba, předplatitelé proto obsah v aplikaci uvidí ve stejné podobě jako ostatní návštěvníci.

4) Videa. Ta, která jsou v našem redakčním přehrávači, mají předplatitelé bez reklam. Vedle toho ale někdy používáme také jiné přehrávače (YouTube, Vimeo, Mall.tv…), do kterých reklamy vkládají jejich provozovatelé a nedokážeme je ovlivnit.

Kdybyste si všimli nějaké reklamy, která podle vás nespadá do těchto výjimek, napište nám. Budeme rádi, když přiložíte obrázek. Bude to pravděpodobně chyba, kterou co nejrychleji opravíme.

Otázky a odpovědi

Jakých webů se Živě Premium týká

Jsou to tyto weby, které běží na doméně zive.cz:

  • Hlavní web Živě: počítače a internet
  • MobilMania: mobilní zařízení, aplikace
  • VTM: věda a technika
  • AVmania: hudba, film, AV technika
  • DIGIarena: digitální fotografie
  • Doupě: počítačové hry

Mohou se podmínky Živě Premium časem změnit?

Ano, mohou. Můžete si být jisti, že během vašeho aktuálního předplaceného období zůstane všechno přesně tak, jak jste si službu objednali. Nemůžeme ale vyloučit, že v budoucnu podmínky nezměníme. O případných změnách se samozřejmě dozvíte a budete se moci rozhodnout, co dál.

Jestli z tohoto vyjádření cítíte, že roční varianta předplatného Živě Premium se může ukázat jako velmi výhodná, něco na tom bude...

Mohu si zaplatit jen za jeden konkrétní článek?

Nejmenší jednotka je měsíční předplatné. O možnosti nákupu individuálních článků neuvažujeme.

Bude tmavý režim webu k dispozici i pro nepředplatitele?

Noční režim je aktuálně součástí našeho „Živě Lab“. To jsou funkce a služby, které předplatitelům zpřístupníme s předstihem. Když teď nebudeme uvažovat o variantě, že funkci zrušíme, protože se neosvědčila, jsou dvě možnosti: buď se později dostane na celé Živě, nebo zůstane jako výhoda pouze předplatitelům. Zatím nedokážeme říct, jak to bude u nočního režimu.

Budou otevřené diskuze k předplaceným článkům?

U těchto článků budou otevřené diskuze, uvidí je ale pouze předplatitelé.

Mohu číst články pro předplatitele i v mobilní aplikaci Živě?

Články pro předplatitele najdete i v aplikaci. Pro zobrazení plné verze ale bude potřeba kliknout na odkaz, stránka se otevře v prohlížeči.

Jak mohu změnit typ předplatného nebo měnit jiné parametry.

Všechny tyto možnosti najdete v profilu předplatitele. Případně na této stránce, pokud máte předplatné Premium+.

Jak obnovit zapomenuté heslo?

Na stránce pro přihlášení klikněte na odkaz Zapomenuté heslo.

Diskuze (34) Další článek: Speciální kosmická loď od Northrop Grumman „oživila“ starý satelit

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,