Hudba, filmy, seriály

Zemřel Niki Lauda. Film Rivalové ho připomíná, k dispozici je legálně online v češtině

Dnes je smutný den pro fanoušky Formule 1, zemřel totiž trojnásobný mistr světa Niki Lauda. Více si o tomto legendárním závodníkovi můžete přečíst na webu F1sport.cz, ale dobrou připomínkou je i film Rivalové. Ten teď bude bezesporu hojně vyhledávaný na pokoutných internetových zdrojích, proto jsme se pustili do průzkumu, jaké jsou možnosti sledování z legálních zdrojů. Existují, ale výběr bohužel moc bohatý není. 

Ačkoli se jedné o film z roku 2013, tedy více než pět let starý, není ještě zdaleka všudypřítomnou klasikou. V nabídce Netflixu ho nenajdete, HBO Go ho také nenabízí, v Google Play sice zalistovaný je, ale není dostupný v naší zemi a v Česku hojně rozšířená IP TV Kuki ho ve své nabídce také nemá. 

Ale někde jsme uspěli. Film nabízí Apple v rámci iTunes, a to i v HD kvalitě, nabízí ho také O2 ve své O2 TV a v SD kvalitě s dabingem je dostupný ve službě Voyo

Možnost přehrání filmu Rivalové online (půjčení na 48 hodin):

  • iTunes: 3,99 dolaru, cca 92 Kč
  • O2 TV: 54 Kč
  • Voyo: předplatné 159 Kč měsíčně

Stále to zdaleka není ideální situace jako například v případě hudby, kde máme na výběr hned z několika služeb s velmi širokou nabídkou hudby. Ale možnosti sledování filmů online z legálního zdroje jsou. Zejména nabídka iTunes a O2 TV už dokáže docela příjemně překvapit, ale legální dostupnost filmů online bohužel stále není zdaleka ideální. 

Diskuze (12) Další článek: Herní novinka: Jak šlape Ryzen 7 + GTX 1660 Ti v notebooku Asus FX705DU

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,