Ze světa: testy mobilního APU od AMD, sbohem ION

Můj názor  |  zobrazit i odpovědi (trvale)  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  nových názorů: 7

Názory k článku

avatar
18. 11. 2010 21:01

Takže konečně HW platforma pro můj ideál : tablet s Win OS, standardními rozhraními, dostatečnou výdrží, open prostředím pro instalaci.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
18. 11. 2010 02:15

Nez se to dostane na trh tak uz to nebude vychazet takhle dobre.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
18. 11. 2010 00:22

1) nezname cenu
2) je to slib budoucnosti, jeste to neni na trhu
3) vychazi ze 2ky, nemuzeme vedet, co planuje Intel na pristi rok (a ikdyby to mel na prepristi rok, tak to ted urcire uspisi)takze zatim jsou to bezceny cisla, kazdopadne konkurence byla nutna a jsem za to jedine rad, blyska se na lepsi casy, treba si taky konecne netbooka poridim :)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
17. 11. 2010 18:56

:) Netbooky mají aktuálně marginální využití díky zásadní nevýhodě - a tou je mizerný výkon pro multimédia .... takže snaha AMD o oživení segmentu může nakonec celý tenhle trh vlastně zachránit . Samozřejmě vše stojí a padá s koncovou cenou .

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
17. 11. 2010 10:50

perfektní, jsme rád za tuto novinku, AMD si jistě jako menší firma vedle modrého giganta zaslouží pozornost o svých povedených počinech. Obecně Fusion vizi vidím jako směr blízké budoucnosti, nejde do budoucna pouze o kombinaci cpu+gpu na jednom die, ale o kooperaci i pro paralerní výpočty systému a tím pádem leckdy uspořený čas (grafická jádra mají vyšší hrubý výpočetní výkon)PS: to co píše dotyčný s tím Intelem je nesmysl. Chce to přemýšlet a nejen kopírovat "velkomasáž" Intel. Ne vždy je Intel lepší a možná nyní nastává zlom, kdy zas AMD trochu vystoupá hlavně v notebookovém poli. Bobcat je jistě povedený počin, navíc se jedná o první modely Zacate, nic nevylučuje, že později v H2 2011 budou vydáný znovu výše taktované se stejnou TDP jako nynější. Rozhodně jim to přeju.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
17. 11. 2010 08:59

Hm, pěkné výdrž 10 Hodin a vzhledem, k tomu výkonu procesoru AMD, si myslím, že by to AMD, tak tu hru DOOMa 3, asi nějaká Částečná verze CZ+Většinová verze PL, ale brzy, už Kompletně Full CZ, verze té hry DOOM 3, asi nějaká verze EN, Kompletní Český Dabing, na hru DOom 3, asi nějaká verze EN, vyjde, v Prosincových Číslech, Letošních, Časopisu Level a Score a, o 14 Dní Později, bude, Kompletní Český Dabing, na tu hru DOOMa 3, asi nějaká verze EN, ke stažení, na INTERNETových stránkách, a to no tak,v íce viz. tady: http://www.perlagroup.eu... ,takže ten NoteBook, od AMD, si myslím, že by tu hru Doom 3, asi nějaká verze EN, mněl, dát, asi tak v rozlišení, asi tak 800x600, a Hiqh Detailech, mněl by jí dát, úplně, Plynule, asi ještě, i v rozlišení, 800x600 a Ultra-High Quality, ale, to si myslím, že už při Rozlišení asi tak 800x600, jsou u té hry DOOMa 3, asi nějaká verze EN, s Částečným Českým+Většinovým Polským DABINGem, ale to už jsou ty, Textury, při rozlišení, asi tak 800x600, a při Ultra High Quality, u té hry DOOMa 3, asi nějaká verze EN, už asi, Trošku, DownSAMPLované, což, je trošku, an Houby, tedy!
For Jarda Abc, no a co, když ve spoustě, her, má te´d, Intel, ani ne Poloviční výkon, jako ten Procesor AMD, tady, v tom, Článku s tou Grafikou, o, asi tak, 80 Stream Procesorech, tak pak, když Firma Intel, zesílí Grafickou Kartu, na 2x tak, silnější, tak pořád, jí ve většině, věcí, bude, ten AMD Procesor, ten co je, tady, v Článku, s tou, asi tak 80 STREAMovou Grafikou, stačit, většinou, takže o co, jde, třeba a nebo, jak co?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
17. 11. 2010 08:52

Myslím si, že BOBCATy první rok nic moc.
Příští rok se mají objevit 28nm a mají nasoupit i do tabletů.Otázkou zůstává cena. Nejlevnější netbooky by měly spadnout pod €200. Podle mně se začnou snadně přenosné netbooky s cenou do 5000 Kč velice dobře prodávat. Další konkurence Intelu netbooky může nakopnout.Každopádně uvedené testy jsou proti současným CPU a GPU. Intel příští rok plánuje 100% nárůst u integrovaných grafik a integrovanou grafiku na 32nm, ve srovnání s BOBCATEM na 40nm.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor