Časopis Computer

Že jsou nové herní konzole drahé? Nákup starší generace není vůbec špatný nápad. Radíme, na co si dát pozor

  • Nové generace jsou stále nedostatkovým zbožím
  • Starší generace může dávat ještě rok či dva smysl
  • Jaké typické chyby ale mají a na co si dát pozor?

Nové generace herních konzolí stále nejsou dostatkovým zbožím, byť situace u Microsoftu a Xboxu je mírně lepší než u Sony PlayStation. Stále se objevují inzeráty nabízející nerozbalené konzole za cenu výrazně vyšší než prodejní. V takové situaci není vůbec od věci zvážit, zda vůbec novou generaci nutně potřebujete. A třeba na to můžete jít i přes počet her, které jsou pro tu nejvýkonnější generaci již dostupné.

Možná zjistíte, že vám ještě rok či dva zcela dobře poslouží i generace starší. Podívali jsme se na nabídku na trhu a zjistili, jaké charakteristické nedostatky a neduhy mají starší generace, a čemu byste se měli vyhnout. Zaměříme se i na gamepady.

Neznáte Computer? Zadarmo vám pošleme ukázkové číslo

Klikněte na tento odkaz a objednejte si ukázkové vydání Computeru zdarma.

Nepošleme vám aktuální květnové vydání, zrovna rozesíláme březnové číslo s testem robotických vysavačů a levných notebooků. Ale je to úplně zadarmo a bez kliček. Myslíme si totiž, že se vám Computer bude líbit a zjistíte, že je to zajímavý časopis, který má smysl kupovat, nebo si ho výhodně předplatit.

Líbí se vám Computer a chcete podpořit naši práci? Předplaťte si časopis rychle a pohodlně na iKiosek.cz. Nechcete-li papír, předplaťte si elektronické vydání.

Časopis Computer

V Computeru každý měsíc najdete nejdůležitější informace ze světa počítačů, technologií a internetu. Dva důkladné srovnávací testy odhalí a ocení ty nejlepší produkty na trhu. Praktické tipy a triky vyřeší nejčastější problémy s počítači i telefony. Podrobné návody a tipy vám pomohou využít technologie v každodenním životě.

001.jpg

Časopis za nejvýhodnější cenu získáte na iKiosku. Můžete si vybrat mezi tištěnou a elektronickou verzí.

Doporučujeme také speciální vydání Nejlepší návody, tipy a aplikace pro mobily. Jak si s Androidem usnadnit život.

Diskuze (6) Další článek: Přehledně: Ceny drahých grafik v Česku výrazně padají, hlavní důvody teprve přijdou

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,