Xiaomi | Televize | OLED

Xiaomi chystá Mi OLED TV, herní televizi s podporou G-Sync

Herním televizím kraluje LG. V nejnovější generaci OLED TV nabízí 120Hz panely s podporou technologie G-Sync a další vychytávky pro hráčeza relativně nízkou cenu. Odvetu však připravuje Xiaomi...

Nová televize Xiaomi Mi OLED TV dostane certifikaci G-Sync, takže ještě není jasné, v jakém rozsahu bude standard podporovaný a zda bude mít televize i pokročilejší modul. Xiaomi se na Weibo pochlubilo, že televize dostane HDR nízkou odezvu, která je pro hraní důležitá. Právě nízká odezva je předností OLED panelů, avšak výrobce musí odladit i samotnou elektroniku.

dfgdfg.pngdfgdg.pngdgdfgdfgd.png

Od televize lze vzhledem k rozlišení 4K a vyšší obnovovací frekvenci (nejspíše 120 Hz) očekávat HDMI 2.1 a pravděpodobně i obecnou podporu VRR (Variable Refresh Rate) pro možností využít FreeSync s grafickými kartami od AMD a herních konzolí PlayStation 5 a Xbox Series X.

Otázkou je ale cena, protože standardní herní televize spadající pod BFGD stojí několikanásobně více, než za co lze koupit vychytané herní televize od LG. Modely od LG jsou velmi populární i kvůli tomu, že LG velmi často vydává aktualizované firmwary s nejrůznějšími opravami pro krajní případy použití třeba i s nejnovějšími grafikami Ampere a podobně.

Diskuze (7) Další článek: Svět zaspal. V Číně v září koupíte auto s grafenovou baterií a dojezdem 1 000 km. Nabije se za 8 minut

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,