PR články

Windows 7: fakt je musíte nahradit za desítky? Vyplatí se vám to?

Windows 7 jsou s námi od října 2009 a z kraje příštího roku ho čeká další milník, tentokrát fatální. Od 14. ledna 2020 nebudou počítače s Windows 7 dostávat aktualizace zabezpečení. Je proto nejvhodnější čas přejít na moderní počítač s Windows 10 doplněný o Office 365.

Windows 7 se bez aktualizací stane vaši tikající bombou

Jakmile 14. ledna 2020 dojde k ukončení podpory systému Windows 7, váš počítač bude i nadále fungovat, ale společnost Microsoft již nebude poskytovat:

  • technickou podporu při jakýchkoli potížích;
  • aktualizace softwaru;
  • bezpečnostní aktualizace a opravy.

I když můžete i dál používat svůj počítač se systémem Windows 7, bez dalších softwarových a bezpečnostních aktualizací se vystavujete vysokému riziku v podobě virů a malwaru. Jděte kupředu, nejlepší způsob, jak zůstat v bezpečí, je přechod na Windows 10. A to nejlepší z Windows 10 dostanete na novém zařízení. I když můžete systém Windows 10 nainstalovat i na své staré zařízení, nedoporučujeme to. Návod na pohodlnou migraci vašich dat ze starého počítače na nový najdete zde.

Microsoft foto1.png

Nové počítače jsou prostě lepší, nebojte se změny

Na zařízeních s Windows 10 a procesory Intel® Core™ vPro™ 8. generace toho zvládnete víc a rychleji. Moderní počítače, optimalizované pro Windows 10, umožňují rychlejší spuštění systému i aplikací, lepší multitasking a mají delší výdrž baterie než starší zařízení. Navíc nabízejí i vynikající přenositelnost, takže můžete pracovat a být produktivní, ať už jste kdekoli. Zároveň jsou zabezpečenější, odolnější a mají skvělý design. Další předností jsou dotykové obrazovky: pokud si chcete něco zapsat nebo zvýraznit, směle do toho. Technologie Windows Ink poskytuje rychlou a precizní platformu pro digitální pera. Zapomeňte na tisk dokumentů jen proto, abyste je podepsali. Teď je stačí pouze otevřít a elektronicky podepsat. A nezapomeňme ani na svůj hlas jako možný prostředek ovládání počítače! Ušetřete si čas a uvolněte ruce tím, že na počítač budete mluvit.

Microsoft foto2.jpg

6 hlavních přednosti nových, moderních počítačů s Windows 10

  1. Vysoký výkon – Díky výkonnějšímu a rychlejšímu procesoru a dalším novým technologiím se spustí minimálně dvakrát rychleji.
  2. Nízká váha, tenký profil – K čemu dnes člověk potřebuje objemné počítače s DVD mechanikou a obřím diskem? V éře cloudových úložišť vám stačí jen nový pevný disk bez mechanických součástí (SSD).
  3. Účinné zabezpečení – Vaše bezpečnost je k nezaplacení. Proto Windows obsahují účinné integrované nástroje zabezpečení.
  4. Dotyková obrazovka – Windows podporují pestrou škálu různých zařízení s dotykovými obrazovkami včetně notebooků a stolních PC.
  5. Digitální pero – Dělejte si poznámky, navigujte se stránkami, kreslete, plánujte schůzky, upravujte a tvořte.
  6. SSD disky – Nové pevné disky (SSD) se od těch tradičních, magnetických liší tím,
    že neobsahují žádné mechanické součásti.

Každý počítač potřebuje Office

Moderní počítač s Windows 10 a sadou Office 365 tvoří skvělou dvojici, se kterou jde od ruky práce i zábava. Podstatou sady Office 365 je usnadnění, a proto obsahuje nástroje, s nimiž každý může dělat věci tak, jak nejlépe umí. Spolupracujte snadno s ostatními a využívejte různé nástroje, včetně integrovaného návrháře a editoru, díky kterým budou mít vaše projekty ten nejlepší možný obraz i zvuk. Další důležitým faktorem je bezpečnost vašeho digitálního světa. Zaměřte se na důležité věci a starosti hoďte za hlavu. Office 365 poskytuje ochranu napříč různými zařízeními, snadné zálohování a dvoufaktorové ověřování.

Dalším problémem dnešního digitálního světa ovšem může být záplava informací, ovšem Office 365 pamatuje i na to – díky e-mailům, kalendářům, seznamům úkolů a souborům na jednom místě si o všem udržíte přehled a vaše dny budou efektivně organizované.

Microsoft foto3.png

3 hlavní výhody předplatného Office 365 pro domácnosti a Office 365 pro jednotlivce

  1. Vždy aktuální prémiové aplikace sady Office: Word, Excel, PowerPoint, OneNote a Outlook (plus Publisher a Access na PC).
  2. 1 TB cloudového úložiště na OneDrivu na osobu.
  3. Přístup odkudkoli na všech vašich zařízeních.

Chtějte od svého nového počítače víc, než vám poskytne váš starý počítač. Migrace dat mezi zařízeními přitom není žádný tvrdý oříšek.

Další článek: Nákupní tip: CZC.cz má opravdu zajímavou slevu na myš Logitech MX Master 2S

Témata článku: