Windows 10 | Creators Update

Windows 10 Creators Update už dostanou všichni, Microsoft oznámil oficiální datum

  • Připravte se na velkou aktualizaci Windows 10
  • Automaticky bude distribuována od 11. dubna
  • Windows 10 dostanou nové funkce a širší možnosti nastavení

Nejbližší „nová verze“ Windows 10, jak se už také velkým aktualizacím začíná říkat, bude oficiálně k dispozici od úterý 11. dubna 2017. V tento den se skrze službu Windows Update začne uživatelům Windows 10 distribuovat velká aktualizace systému zvaná Creators Update. Přinese hromadu drobných vylepšení i nových funkcí.

Co přináší Creators Update si prohlédněte v obrázkové galerii výše

Creators Update bylo možné krátce stáhnout neoficiální cestou ze serverů Microsoftu, ale po několika hodinách bylo toto znemožněno. Zájemci si tak musí počkat do 11. dubna.

Mezi hlavní novinky patří podpora 3D a nových headsetů pro virtuální rozšířenou realitu. Dočkáme se nových nástrojů pro tvorbu a prohlížení 3D obsahu. Vylepšena bude nabídka start, rozšířeny jsou v mnoha ohledech možnosti nastavení systému a nemalých inovací se dočkaly i navázané systémové aplikace včetně prohlížeče Edge.

Aktualizace Creators Update bude dostupná zdarma všem uživatelům Windows 10. Systém vám ji nabídne automaticky jako běžnou aktualizaci, jen její stažení a instalace potrvá pochopitelně o trochu déle.

Oficiální zpráva z českého Microsoftu

Rádi bychom vám oznámili, že Microsoft vydá 11. dubna další velkou aktualizaci Windows 10 s názvem Creators Update. Ta je navržena tak, aby podpořila kreativitu a pomohla uskutečnit vaše nápady pomocí nástrojů, které budou od 11. dubna nedílnou součástí Windows 10.

Mezi nové funkce, které Windows 10 Creators Update nabízí, najdete:

  • Podporu 3D a smíšené reality pro každého
  • Jednoduché interaktivní streamování her pomocí Beamu
  • Rychlejší a bezpečnější prohlížení webu díky Microsoft Edge
  • Další vylepšení v oblasti zabezpečení a ochrany soukromí

Více informací o Windows 10 Creators Update najdete na blogu Yusufa Mehdiho, viceprezidenta skupiny Microsoft Windows and Devices, lokalizovanou verzi textu naleznete do 24 hodin na našem newscentru.

Diskuze (56) Další článek: Mironet uspěl u soudu. Chce 626 milionů za policejní zátah a navrhuje, ať platí Microsoft

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,