Webové stránky – originální dárek pod stromeček

(inzerce) Přemýšlíte o nápaditém dárku pod stromeček pro vaše blízké? Darujte jim vlastní webové stránky – prostor, kde se mohou realizovat, prezentovat své nápady, koníčky nebo zážitky.

Kde stránku pořídit?

Existuje mnoho způsobů, jak si webovou stránku pořídit. Pro začátečníka představuje určitě nejrychlejší, a zároveň nejlevnější variantou koupit již hotový produkt. Takový nabízí například společnost Active24, která provozuje registraci domén a webhosting. Vlastní web můžete darovat na Superstránka.cz. Při nákupu obdržíte dárkový certifikát, který už jen stačí převázat mašlí a položit pod stromeček. Voilá, dárek je na světě.

Superstránka i pro laika

Superstránku se díky jednoduchým aplikacím naučí ovládat i laik. Pokud si umíte nastavit profil na Facebooku, pak pro vás bude ovládání Superstránky hračkou.

Jednoduché funkce umožňují nastavení vlastního originálního designu i tvorbu obsahu. Stačí pár kliknutí a nastavíte si barvu textu, styl písma, pozadí, vložíte obrázky nebo odkaz na vaše oblíbené webové stránky. Vše jde jednoduše, intuitivně, případně s malou nápovědou.

Superstránka.png

Díky propojení s fotogaleriemi na Google Picasa si můžete na web stáhnout také vlastní fotografie. Propojení se sociálními sítěmi je v dnešní době již samozřejmostí.

Pokud by si ale takové stránky chtěl pořídit profesionál, nutno podotknout, že se jedná o pouhý start. Funkce i grafika jsou omezené. Zkušené oko na první pohled upoutá šablonovitý koncept jednotlivých prvků na stránce. Co je laikům ku prospěchu, může naopak profíka omezovat.

Jednotlivé funkce mají pouze základní charakter a není možné je vyladit do detailu. Profesionál by určitě ocenil přístup na FTP a možnost upravit zdrojový HTML kód stránek a CSS styly. Pro začátek ale Superstránka.cz určitě postačí.

Zázračný produkt, zázračná cena

Jako kupujícího vás určitě potěší nízká cena. Superstránku můžete mít za 215 Kč včetně DPH. Jde to také zadarmo. Pokud si u Active24 zaregistrujete doménu či domény, dostanete ke každé z nich Superstránku zdarma.

A rada na závěr. Název domény, volte pečlivě a s rozumem, ať si vás návštěvníci dobře zapamatují. Krásný web je celkem k ničemu, když člověk neví, kam se má příště vrátit.

Další článek: Apple prý jedná s Intelem, který pro něj možná bude vyrábět čipy ARM

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,