Počítače | Hry

Vyzkoušeli jsme počítačový trůn Ingrem za 5 000 dolarů

Pokud nechcete u počítače trapně sedět u stolu na židli jako všichni ostatní, můžete si pořídit pracoviště s integrovaným masážním křeslem, úchytem pro monitor a bohatými možnostmi nastavení. Na E3 jsem si vyzkoušel takové křesla od firmy Ingrem.

Vrcholný model Veyron J20 stojí astronomických 5 000 dolarů a to si případně ještě musíte připlácet za držák nápojů nebo provedení sedačky v pravé kůži. Hlavním lákadlem Veyronu je především hydraulické sklápění držáku monitoru. Do zabudovaného herního křesla od značky DX Racer se pohodlně usadíte bez ohýbání a pak jen stiskem tlačítka před sebe sklopíte monitor. Držák monitoru zvládne udržet tři displeje, nebo tam můžete použít širokoúhlý monitor. Na E3 se Veyron ukazoval s herním monitorem Samsung, který jsme nedávno testovali.

Hydraulika řídí nejen sklápění monitoru, ale také vyklápění opory pro nohy a sklápění opěradla. Plochy pro klávesnici a odložení rukou pak zajistí, že vás práce nebo hra zcela pohltí.

kreslo_01.jpgkreslo_02.jpgkreslo_03.jpg
Křeslo pro pány hráče

Ostatně trochu levnější Coding Pod T7 už dle názvu naznačuje, že takovým kokpitem nepohrdnou ani programátoři.

Po usednutí vás pohltí bublina potlačující dojmy z venčí. Monitor v příjemné vzdálenosti a pohodlné ergonomické křeslo s nastavitelnou opěrkou nohou vás ukolébá pohodlím. Mít to v práci, tak hrozí náhlé upadnutí do příjemného spánku.

Pochopitelně ale tato šílenost není pro každého. Velké těžké křeslo špatně zapadne do interiéru, tak jako tak ještě musíte ke křeslu dokoupit počítač a monitor a k dispozici máte minimum odkládacích ploch. Pokud byste ale peníze přehazovali vidlemi a už nevěděli, čím si udělat radost, tak tady máte jeden tip.

Cestovní náklady na E3 hradila společnost Lenovo

Diskuze (5) Další článek: Nvidia umí téměř dokonale zpomalit video. Chybějící snímky dopočítají neuronové sítě

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,