Vyzkoušejte software zdarma

Z TechNet Evaluation centra Microsoftu si můžete stáhnout spoustu zajímavého softwaru. Většina produktů je k dispozici zcela volně.

softwarezdarma.png

Velmi často mě při diskuzi s lidmi zaráží skutečnost, že spousta z nich nemá povědomí o tom, co všechno si od nás mohou stáhnout a vyzkoušet zdarma. Berte tento článek jako představení TechNet Evaluation centra. Pokud ho již znáte, pak jen dobře.

TechNet Evaluation Center nabízí celou řadu produktů a jejich verzí ke stažení zdarma. Kromě již vydaných věcí jsou k dispozici též beta verze nadcházejících produktů. Celý katalog je celkem jasně členěn na operační systémy, serverové či cloudové produkty a další. V každé kategorii potom najdete výpis jednotlivých věcí ke stažení.

Namátkou můžeme doporučit například:

Většina produktů je k dispozici zcela volně, u některých je nutná registrace nebo alespoň vyplnění nějakého formuláře. V každém případě je můžete získat zcela zdarma a strávit zbytek léta a tudíž snad i volnějšího režimu, k otestování toho, co vás právě zajímá. A protože je poslední dobou hodně ve fóru cloud, proč ho rovnou nevyzkoušet…

- KFL
 

Články ze série Microsoft TechNet nevytváří redakce Živě.cz, ale partneři programu Microsoft TechNet. Jsou publikovány v rámci mediálního partnerství Živě.cz a společnosti Microsoft.

Váš názor Další článek: Google+ je plný neaktivních uživatelů. Aktualizováno: není to tak zlé

Témata článku: , ,