Vývojářské novinky Microsoftu v češtině

Spektrum produktů společnosti Microsoft je velmi široké (říká se, že má konkurenci v takřka každé oblasti IT, a není to až tak daleko od pravdy), takže není překvapením, že se novinky hrnou neustále a ze všech stran. Ty nejvýznamnější, hlavně ze spotřebitelského světa operačních systémů, telefonů a elektroniky, úspěšně pokrývají zpravodajské IT weby. Pokud byste ale chtěli zabrousit konkrétněji do technické oblasti a sledovat aktuální informace pro vývojáře, nemáte moc na výběr.

Proto jsme se rozhodli jednou za pár týdnů natočit přehled novinek pro programátory, architekty, testery a všechny ostatní IT profesionály, které zajímá, co se v microsoftím univerzu děje. Tradičními tématy jsou nové buildy Windows 10, aktualizace platformy Microsoft Azure, vývoj pro Office, programování IoT zařízení, zajímavá videa z Channel 9 apod.

Zatím vyšly dva díly a chystá se třetí. Pokud nechcete, aby vám nové díly utekly, můžete se zapsat k odběru na stránce celé série. Produkci se snažíme průběžně vylepšovat a zároveň optimalizovat, takže každý další díl by měl být o něco lepší než předchozí.

A jednou se i dozvíte, kde se vzal ten křivý stůl...

Články ze série Microsoft TechNet nevytváří redakce Živě.cz, ale partneři programu Microsoft TechNet. Jsou publikovány v rámci mediálního partnerství Živě.cz a společnosti Microsoft.

Diskuze (1) Další článek: Apple chce být stoprocentně zelený. Následují ho i další technologické firmy?

Témata článku: , , , , , ,