Vyvíjíte aplikace na platformě Microsoft?

(Inzerce) Potom nezapomeňte na setkání s vývojářskou špičkou - TechEd-DevCon 2015

Pokud vyvíjíte aplikace na platformě Microsoft, neměli byste si nechat ujít největší odbornou konferenci pro vývojáře a IT specialisty u nás – TechEd-DevCon 2015. Již 13. ročník konference se koná ve dnech 18. – 21. května 2015 v prostorách Parku Hostivař, kde se opět sejdou přední čeští i zahraniční certifikovaní odborníci a IT profesionálové.

Účastníky konference čeká seznámení s nejnovějšími trendy z oblasti produktů, systémů a nástrojů z vývojářské dílny společnosti Microsoft. Pozornost je pro toto jaro samozřejmě zaměřena na Windows 10 a vývoj aplikací pro tento nový systém, ale paleta témat bude mnohem pestřejší – jednotlivé tematické bloky budou zaměřeny na vývoj aplikací, správu IT a zajištění bezpečnosti systémů a na SQL nástroje.

Pro vývojáře je připraven bohatý program primárně v tzv. DevCon Hall. Účastníci konference se mohou těšit na hvězdy české vývojářské scény, jakými jsou Michal Altair Valášek, Jiří Činčura nebo David Gešvindr. Z témat přednášek vybíráme například:

  • ASP.NET MVC pro líné programátory
  • Vývoj univerzálních aplikací pro Windows 10
  • Jednorázová hesla a proč je používat
  • C# 6 a co nám přinese
  • Nové principy vývoje aplikací ASP.NET
  • Entity Framework 7 – velká tlustá černá čára za jednou érou a další.

Informace o konkrétním zaměření jednotlivých přednášek a přednášejících, na které se mohou zájemci z řad vývojářů i odborné veřejnosti těšit, jsou na stránkách www.teched.cz.

Již tradičně mohou zájemci získat na letošní ročník konference TechEd-DevCon vstup zdarma.  V případě, že si na období od 1. 6. do 31. 10. 2015 objednají účastníci konference libovolný oficiální kurz Microsoft (MOC) o délce 5 dnů (včetně příručky), a v tomto období kurz i absolvují, dostanou zpět vstupné na TechEd v plné výši (cena vstupného bude odečtena od výsledné ceny kurzu). Kurzu se musí zúčastnit stejná osoba, která byla přihlášena na konferenci TechEd, sleva je tedy nepřenosná.

Účastníci konference TechEd-DevCon 2015 jistě očekávají kvalitní odborné přednášky, společnost Gopas pro letošní ročník ale pro letošní ročník připravila mnohá zpestření zaměřená na zvýšení pohody a relaxaci. Konkrétně jsou k dispozici celodenní občerstvení, volný vstup do fitness centra včetně sauny, partnerské stánky, nebo možnost vyzkoušet si moderní zařízení včetně 3D tiskárny.

I v letošním roce konference vyvrcholí TechEd party, která se bude konat ve středu 20. května 2015 v pozdních odpoledních hodinách po skončení přednášek. V neformální atmosféře se bude možné setkat s odborníky, zástupci Gopasu i dalších partnerských firem.

V době konference proběhne také soutěž o tituly The Best Developer a The Best IT Pro. Po dobu akce bude k dispozici Twitter wall, kde bude možné sledovat názory na přednášky a probíraná témata všech, co v rámci Tweetů použijí TechEdDevCon. Aplikaci vytvořil pan Tomáš Jecha, který bude na konferenci také přednášet.

Partnery konference jsou společnosti Tieto Czech s.r.o. – Gold partner, Kentico software s.r.o. – Generální partner, KPCS CZ s.r.o. a Živě.cz  – Hlavní partneři, vydavatelství Averia LTD. – Exkluzivní mediální partner, vydavatelství IDG Czech Republic, a. s. a časopis IT Systems – Mediální partneři, dále pak Speed8, Shavlik, AV MEDIA, a.s., ha-vel internet s.r.o., WUG, Active24 s.r.o. a Askon International s.r.o..

Další informace o konferenci a jejím programu – přednášejících, tématech přednášek – naleznete na stránkách TechEdu www.teched.cz.

gopas_cz - teched_2015_banner_600x74.png
Další článek: Byznys s bitcoiny by mohl ožít, investuje do něj banka Goldman Sachs

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,