Vyhrajte MacBook Air a řadu dalších cen

Pokud navštívíte veletrhy Invex či Digitex, máte možnost snadno vyhrát řadu zajímavých cen, především stylový notebook Apple MacBook Air. Stačí hlasovat v anketě Diamantové oko.

Již popatnácté vybírají návštěvníci Invexu a Digitexu nejlepší vystavené produkty v anketě Diamantové oko. Vydavatelství CPress Media je tradičně hlavním partnerem ankety, naše časopisy a weby pak zajišťují akci mediální podporu.

Nepřehlédněte: živé zpravodajství z veletrhů Invex, Digitex a Interkamera na invex.zive.cz

Co můžete vyhrát?

Jako odměnu za váš hlas budeme rozdělovat více než sto cen v celkové hodnotě přesahující 200 000 Kč. V anketě Diamantové oko můžete letos vyhrát:

  • MacBook Air
  • Palm Treo Pro
  • TomTom GO 630
  • Navigon 2110max
  • 5× Evolve SuperSlim 2GB MP3/MP4 microSD
  • 10× USB disk SanDisk Cruzer Micro U3 4GB
  • 30× dárky SoEasy
  • předplatné časopisů Computer, Mobility, Jak na počítač, DIGIfoto, Aktivně
  • knihy z produkce Computer Press

Jak hlasovat

Způsobů, jak odeslat váš hlas, je celá řada. Vyberte si ten, který vám vyhovuje nejlépe:

Osobně

Vystřihněte kupón, který vyšel v našich časopisech (pokud si nechcete rozstříhat zajímavý článek na druhé straně, stačí nám fotokopie) nebo použijte hlasovací lístek na vstupence. Vyplněný kupón či vstupenku doneste do pavilonu B na prezentační pódium CPress Show a vhoďte do připraveného osudí.

Textovkou

Odešlete zprávu ve tvaru DO INVEX nazev produktu nebo DO DIGITEX nazev produktu podle toho, zda chcete hlasovat pro výrobek vystavený na Invexu nebo na Digitexu. Zprávu nám pošlete na číslo 900 09 03 (cena 3 Kč včetně DPH, z jednoho čísla můžete odeslat nejvýše deset zpráv). Technicky zajišťuje MobilBonus, s. r. o., help@mobilbonus.cz, infolinka: +420 777 717 535 (po–pá 8.00–16.00).

Přes internet

Hlasujte ve formuláři, který najdete na stránkách www.zive.cz.

Vyhrát můžete každý den

Ze všech papírových hlasů (tedy těch, které odevzdáte na kupónu či vstupence), budeme každý den v 15.00 losovat řadu drobných cen (např. MP3 přehrávače nebo USB disky). Výherce musí být přítomen v době losování v pavilonu B u prezentačního pódia CPress Show.

Výherce velkých cen (tedy těch výše uvedených) vylosujeme po ukončení veletrhů Invex a Digitex. Budeme je kontaktovat prostřednictví údajů, které při hlasování zadali, a dohodneme se s nimi na předání výher.

Hlasujte v Diamantovém oku

Další článek: Kolik jsme vám zaplatili za blogování?

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,