Časopis Computer

Vychází dubnový Computer: která on-line videopůjčovna je u nás nejlepší

  • Jaké moderní technologie využívají pokrokoví zubaři?
  • Seriál Programování pro děti
  • Rozhovor: zabezpečení objektů pomocí lidarů

On-line videopůjčovny si u nás v Česku oblíbili jen ti, kdo dobře rozuměli anglicky. Dabovaných nebo otitulkovaných filmů a seriálů bylo zkrátka málo. Situace se však za poslední rok výrazně zlepšila, a tak nastal nejlepší čas všechny znovu vyzkoušet.

Papírový výtisk až domů, rychlá platba kartou!

Aktuální vydání Computeru si nově můžete koupit přímo v našem iKiosku, pohodlně zaplatíte kartou a časopis vám do dvou dnů dorazí až domů.

Čtenáři papírové i elektronické verze tentokrát získají plné verze programů v celkové hodnotě 1 340 Kč. Zajímavá je i roční plná verze českého správce hesel Sticky Password zdarma, a možnost zakoupení doživotní licence se slevou dokonce 72 %! Místo původní ceny 3 590 Kč tak ti, kdo chtějí být v bezpečí, zaplatí jen 990 Kč. A to je příjemné, neboť řada konkurenčních programů hromadně přechází na předplacený režim. Nechybí přístup do C-zóny s bonusovým redakčním materiálem.

  • IOBit Smart Defrag
  • Wise Registry Cleaner Pro
  • Ashampoo Undeleter

Předplaťte si Computer a získejte dárek

Při objednání papírového předplatného získáte hned dvě vydání za rok zdarma. Časopis vám dorazí o dva dny dříve až do vaší schránky.

Chcete-li číst časopis na PC, můžete jej zakoupit za 71 Kč v našem iKiosku.

Soutěž o odolný telefon iGet

V novém Computeru najdete soutěž o odolný mobil iGet Blackview GBV6800.

Reportáž: veletrh MWC

Tradičním veletrhem v Barceloně sice hýbaly ohebné displeje, kterým se věnujeme v samostatném článku, nechyběla však spousta zajímavých premiér. Byli jsme u toho.

014.jpg

Trendy: IT ve zdravotnictví: elektronizace českého zdravotnictví

Moderní technologie se nevyhýbají takřka žádným oblastem a v mnohých nahrazují lidskou práci. To se týká i zdravotnictví. Například dříve zdlouhavou činnost zubních techniků nyní dokáže zastat 3D skener s frézkou.

020.jpg

Seriál programování elektroniky: jak odeslat data tam, kam už Wi-Fi nedosáhne

Wi-Fi není jediný bezdrátový protokol elektrokutilů. E-shopy nabízejí celou armádu pochybných i kvalitních rádiových vysílačů operujících také na kmitočtech 868 MHz a 433 MHz.

022.jpg

Trendy: Programování pro děti: Baltík

Programovací jazyk Baltík se stal populárním na přelomu tisíciletí a dodnes je oblíbený ve školách nebo v různých zájmových kroužcích. Nabízí ucelené základy pro ty, kteří chtějí začít s programováním, stejně tak ale může vyhovovat i pokročilejším.

024.jpg

Technologie: Jak přivést optiku až do domu a bytu

Budoucnost patří jednoznačně optice, ta však obvykle končí na hranici pozemku nebo ve sklepě bytového domu. Zbytečně.

Rozhovor: zabezpečení prostřednictvím lidarů

Lidary se v současnosti dostaly do povědomí veřejnosti hlavně jako součást výbavy autonomních vozidel. Možnosti jejich využití jsou však mnohem širší. Sloužit mohou například při zabezpečení nebo sledování různých areálů.

032.jpg

Časová osa: historie společnosti Xerox

Název společnosti Xerox slouží dodnes jako synonymum pro kopírování. Americká společnost ale nestojí pouze za krabicemi umožňujícími ofocení dokumentů. Za více než sto let existence přišla s celou řadou inovativních vynálezů.

Téma: On-line videopůjčovny

Ve videotékách dostupných českému uživateli jde koupit, půjčit nebo přehrát za předplatné přes 20 tisíc titulů. Postupně odpadá i problém chybějící lokalizace, takže legálnímu sledování filmů už takřka nic nebrání.

040.jpg


Dále jsme vyzkoušeli programy pro správu hesel. Velmi často si píšete o doporučení notebooku s cenou okolo 10 000 Kč, a tak jsme jich do testu pozvali hned devět, a to jak s displeji 13,3/14", tak i tradiční 15,6".

V druhém testu probíhalo intenzivní vážení: vyzkoušeli jsme 10 osobních vah, které předávají naměřené hodnoty do vašeho mobilu.

Elektronickou verzi časopisu Computer si můžete koupit v naší mobilní aplikaci pro iOS a pro Android, anebo si jej rovnou předplatit na celý rok za zvýhodněnou cenu. Chcete-li číst časopis na PC, můžete jej zakoupit za 71 Kč v našem iKiosku.

Máte připomínky k obsahu Computeru nebo tipy na články, které by vás zajímaly? Diskutujte s námi na Facebooku a sledujte nás na Instagramu.

Časopis Computer

V Computeru každý měsíc najdete nejdůležitější informace ze světa počítačů, technologií a internetu. Dva důkladné srovnávací testy odhalí a ocení ty nejlepší produkty na trhu. Praktické tipy a triky vyřeší nejčastější problémy s počítači i telefony. Podrobné návody a tipy vám pomohou využít technologie v každodenním životě.

001.jpg

Časopis za nejvýhodnější cenu získáte na iKiosku. Můžete si vybrat mezi tištěnou a elektronickou verzí.

Doporučujeme také speciální vydání Nejlepší návody, tipy a aplikace pro mobily. Jak si s Androidem usnadnit život.

Diskuze (4) Další článek: Uber je připraven na velký nákup. Za 3,1 miliardy dolarů koupí konkurenci ze Středního východu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,