Výběr dámských hodinek podle příležitosti

(Inzerce) Dámské hodinky se prodávají v celé škále atraktivních variací. Báječné jsou univerzální kousky, které se hodí pro každou příležitost.

Rozhodně se na ně ale neomezujte, obzvlášť když máte možnost výběru z tak široké nabídky. Poradíme vám, jaké hodinky zvolit pro každodenní nošení i pro speciální příležitosti. Dozvíte se také, po jakých barvách a materiálech se vyplatí sáhnout.

Ideální hodinky na každodenní nošení

Hodinky na každodenní nošení se běžně vyrábějí v jednoduchém univerzálním provedení. Oblíbené jsou kovové i hranaté ciferníky, doplněné kovovým nebo koženým řemínkem. Co se týká kovového provedení, tak jsou pěkné hodinky ze žlutého i z bílého zlata. Zvolit můžete také kombinaci těchto dvou stylů.

banner4.jpg

Vedle zlata se nosí také dámské hodinky s hliníkovým nebo titanovým řemínkem, jejichž hlavní výhoda se skrývá v lehkosti. Díky ní je můžete mít na své ruce pohodlně i po celý den. Velmi zajímavě působí také keramika, která se pro svou tvrdost, odolnost a lehkost využívá u dámských hodinek již tradičně. Keramika navíc vyhovuje i alergikům. Na každodenní nošení naopak příliš nedoporučujeme těžší ocelové hodinky.

Jestliže budete vybírat v nabídce dámských hodinek s koženými řemínky, vsaďte na pravou kůži, ideálně opět v nějakém univerzálním odstínu. I když chcete při koupi hodinek ušetřit, neuchylujte se k řemínku ze syntetiky. To raději vybírejte u levnějších výrobců nebo se podívejte ve výprodeji loňských kolekcí. Základem hodinek na každodenní nošení by měl být ciferník z minerálního sklíčka, odolný proti mechanickému poškození.

banner2.jpgbanner3.jpg

Při výběru hodinek mějte na paměti, že světlé hodinky snáze ušpiníte a hůře vyčistíte. Nekvalitní řemínky v bílé barvě navíc mohou časem zežloutnout.

Vhodné hodinky do společnosti

Trendy mezi dámskými hodinkami jsou velmi rozmanité, a tak určitě nebudete mít problém najít takový model, který se vám zalíbí na první pohled. Pokud se chystáte na ples, party či večírek, doporučujeme zvolit spíše kovové zlaté hodinky. Kromě bílého a žlutého zlata jsou pro tuto příležitost vhodné například i hodinky z růžového zlata. Na ty však musíte být velmi opatrná, protože se barva snadno ošoupe.

banner5.jpgbanner6.jpg

Slim hodinky nebo modely s výrazným ciferníkem?

Velké oblibě se těší univerzální slim hodinky i hodinky s výraznějším páskem a ciferníkem. Jak velké zvolíte, záleží pouze na vašem stylu. Nebojte se výrazných barviček a jejich kombinací. Při koupi pouze zohledněte, zda budou ladit s vaším šatníkem.

Pokud si nechcete pořizovat mnoho modelů, naleznete i mezi barevnějšími hodinkami atraktivní kousky v tlumených odstínech, které se stanou krásnou ozdobou vašeho zápěstí. Z mnoha atraktivních dámských hodinek můžete vybírat v e-shopu Timestore.cz, kde na vás čeká bohatý sortiment od mnoha světových značek.

Další článek: Donald Trump: Zrušte internet. Islamisté skrze něj verbují vojáky

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,