Vy na webu: Poraďte ostatním

Do dalšího Computeru připravujeme téma věnované přítomnosti na webu. Nezajímají nás konzumenti obsahu, těmi, kdo dávají webu obsah, jsou přece jeho tvůrci. Doba, kdy jedinou možností bylo vyrobit vlastní webové stránky, už je dávno pryč, Web 2.0 sice možná nebyl revolucí, ale obrovskou evolucí zcela určitě. Vlastní obsah všeho druhu dnes může na web vystavit kdokoliv. Možná to znamená, že se průměrná kvalita webových informací snižuje, určitě to ale znamená, že se na webu objevují i díla vhodná sledování.

linkedin.jpg

Možná blogujete, možná předvádíte své fotky, možná jen sestavujete vlastní profesní sítě. Řekněte nám a ostatním čtenářům, jak se na webu ukazujete vy - hlasujte v anketě a pište svoje názory, nápady a potřehy do diskuze. Nejzajímavější příspěvky jako obvykle otiskneme.

Časopis Computer

V Computeru každý měsíc najdete nejdůležitější informace ze světa počítačů, technologií a internetu. Dva důkladné srovnávací testy odhalí a ocení ty nejlepší produkty na trhu. Praktické tipy a triky vyřeší nejčastější problémy s počítači i telefony. Podrobné návody a tipy vám pomohou využít technologie v každodenním životě.

001.jpg

Časopis za nejvýhodnější cenu získáte na iKiosku. Můžete si vybrat mezi tištěnou a elektronickou verzí.

Doporučujeme také speciální vydání Nejlepší návody, tipy a aplikace pro mobily. Jak si s Androidem usnadnit život.

Diskuze (11) Další článek: Nová kniha: Excel 2007 pro manažery a ekonomy

Témata článku: , , , ,