Facebook | Facebook Messenger

Vaše Příběhy na Facebooku už po 24 hodinách nezmizí. Najdete je v archivu

Facebook neustále tlačí své Příběhy (Stories) jak v Instagramu, kde jsou i velmi využívané, tak i na Messengeru a přímo na Facebooku. Jejich hlavní nevýhodou je ale to, že obsah po 24 hodinách zmizí a doposud nebylo možné jej pak dále zobrazit. Nyní ale sociální síť přidala na profily záložku s archivem publikovaných Příběhů.

Podobnou funkci archivu má Instagram již poměrně dlouho a nedávno se začala objevovat i v mobilní aplikaci Facebooku, na web se ale dostala až nyní. Zde vám umožní zobrazit si všechny publikované Příběhy včetně toho, kdo si je zobrazil. Můžete je odtud navíc rovnou sdílet jako příspěvek, či znovu do Příběhů. Archiv je samozřejmě soukromý a nikdo jiný k němu nemá přístup.

Snímek obrazovky (234).pngSnímek obrazovky (238).png
Nový archiv Příběhů najdete na svém profilu.

Facebook se tak stále snaží přesvědčit uživatele, aby jeho Stories používali. Na Instagramu se funkce ujala a dokonce v používanosti předběhla originální Snapchat, odkud si ji Facebook „vypůjčil“. zavedením archivu by ale mohla sociální síť pár uživatelů přesvědčit – přeci jen vaše práce s tvorbou příběhu nepřijde úplně po 24 hodinách vniveč.

Mizející Příběhy teď Facebook bude tlačit čím dál více:

Diskuze (8) Další článek: Intel uvede speciální čipset s podporou Windows 7 pro procesory Coffee Lake

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,