Týden Živě z pražské CPress Show

Týden Živě konečně vyrazil v plné sestavě do Prahy. Na letňanském Commtecu jsme si povídali o muzice a jak ji pořídit na webu, o cenzuře a řada přišla i na šílenství sociálních sítí.

Tento týden se konala v pořadí už třetí CPress Show – šňůra přednášek redaktorů webových a tištěných časopisů vydavatelství CPress Media. Začali jsme v Brně v roce 2008, naše rétorické schopnosti prošly ohněm loni na podzim, a vyzbrojeni kuráží jsme tak mohli vyrazit do Prahy.

CPress Show se konala v rámci veletrhu Commtec, který byl pro změnu součástí renomovaného Ampéru. Přednášky na různá témata se protáhly od úterního rána až do pátečního odpoledne a ve středu samozřejmě přišla řada i na Týden Živě v plné sestavě – Honza, David a Jakub.

Povídali jsme si o nakupování muziky na webu, o cenzuře a měnícím se internetu a také o sociálních sítích. Děkujeme všem, kteří přišli a stali se součástí natáčení.

Pokud objevíte nějakou chybičku, nervózní třes rukou a jiné filmařské speciality, odpusťte nám to, přece jenom máme raději přítmí redakčního openspacu a textový editor.

 

stáhnout program Týden Živě v mp3 (16/10) (19 MB)


Naše pořady ve vašem přehrávači:

Týden Živě

Diskuzní videokomentáře redaktorů webů Živě.cz a MobilMania.cz, ve kterých rozebírají zajímavá témata týkající se počítačů, internetu, mobilních a jiných technologií. Videa můžete sledovat také na YouTube.

Diskuze (83) Další článek: Ostrá soutěž Živě.cz o notebook ThinkPad Edge

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,