Týden Živě | Čína

Týden Živě: Úsměvné „chytré“ brýle a mobil, kterému vidíte až na „čipy“

V Evropě se dějí věci. Francouzi mají dotace až 100 tisíc korun na elektrická kola, ale ani Češi nepřišli zkrátka. Ti mají pro změnu nejdražší mobilní internet. Už zase… V příštím týdnu se firmy probudí z prázdninové letargie a začnou chrlit novinky – těšíme se, budeme při tom, sledujte nás jak na Živě.cz, tak v příštím Týdnu Živě.

Ale ještě před tím vám ukážeme trochu úsměvné „chytré brýle“ Doogee AJ01 a docela sympatický odolný mobil Doogee S61 Pro, kterému vidíte až na čipy a na záda mu můžete dát přibalené dřevo nebo karbon. Tedy pardon, tohle je „typická čína“, takže bych měl mluvit spíš o „čipech“, „karbonu“ a „dřevu“ :-)

image.png
Brýle i hodinky mají moderní transparentní design. Nebyla by to ale ta správná „čína“, kdyby to nebylo aspoň trochu „fejk“

P. S.: Zmiňujeme Kubovo konspirační okénko a satelity mizející z Mapy.cz. Jestli článek dodělal, najdete jej pod tímto odkazem. Jestli tam nic není, MOHOU ZA TO ONI (dosaď si ilumináty, mimozemšťany, případně další mocnosti)!

Týden Živě

Diskuzní videokomentáře redaktorů webů Živě.cz a MobilMania.cz, ve kterých rozebírají zajímavá témata týkající se počítačů, internetu, mobilních a jiných technologií. Videa můžete sledovat také na YouTube.

Diskuze (2) Další článek: Potenciální „oceánská planeta“ by mohla ukrývat mimozemský život

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,