Týden Živě: Rapidshare je legální

je Rapidshare legální? Mohu si z něj stáhnout film nebo zvukovou nahrávku, aniž by mi na dveře zazvonil ozbrojený policista? Na to vše odpoví náš redakční kolega David Sláma.

Podle rozhovoru se Stevem Ballmerem, který uveřejnil americký list BusinessWeek, se nyní v Microsoftu mnohem lépe prosazují nové technologické postupy a celý vývojový tým je hrdý na nový operační systém Windows 7. Proměnila se skutečně největší softwarová továrna na světě po odchodu Billa Gatese z postu výkonného ředitele, nebo dnes Microsoft chrlí nové služby a aplikace jen pod tlakem mnohem aktivnější a širší konkurence?

Hlavní hvězdou dnešního pořadu ale nebude Steve Ballmer, ale David Sláma, náš redakční kolega z časopisu Computer, který nám s definitivní platností vysvětlí, jestli nám česká legislativa umožňuje stahovat z internetu filmy a muziku a jestli to samé platí o programech, hrách nebo DVD.

VIDEO: 1373 'Týden Živě 12/09'

Dneska jsme náš pořad rozdělili pouze na dvě části, namísto stručného obsahu se stopáží tedy připojujeme pouze zvukovou stopu v MP3 pro ty, kteří si chtějí pořad poslechnout třeba v kapesním přehrávači.

stáhnout program Týden Živě v mp3 (12/09) (12 MB)


Týden Živě

Diskuzní videokomentáře redaktorů webů Živě.cz a MobilMania.cz, ve kterých rozebírají zajímavá témata týkající se počítačů, internetu, mobilních a jiných technologií. Videa můžete sledovat také na YouTube.

Diskuze (119) Další článek: Zprávy Živě: Týdenní souhrn novinek ze světa IT

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,