Týden Živě | Video

Týden Živě: On fakt dnes ještě někdo stahuje filmy z Ulož.to?

  • Kauza Ulož.to a proč my dva už (moc) newarezíme
  • Windows 10X existují, ale nabízí se otázka proč
  • Nissan ukázal vizi kanceláře v podobě karavanu

Ulož.to bude muset aktivně mazat filmy, rozhodl soud. Al jak už tomu v éře internetu bývá, to rozhodnutí je bezzubé a optikou technicky průměrně zdatného surfaře i trošku legrační. My se ale spíše zamyslíme, proč dnes vlastně ještě existuje samotné Ulož.to a ti, kteří si vystačí s nekvalitní staženou kopií filmu.

V druhé části si budeme povídat o Windows 10X a Jakub se trošku zacyklí a bude stále dokola opakovat, že už je uzamčený v jednom ekosystému a nechce se mu jej opouštět. Řekne nám to snad desetkrát.

Nakonec se podíváme na koncepci kanceláře ve formě karavanu, no a Jakub se nám opět trošku zacyklí, protože se mu nebude líbit, že v karavanu chybí integrovaný Starlink. Sledujte Týden Živě – dnes se zacykleným Jakubem a věcným Vláďou.

Týden Živě

Diskuzní videokomentáře redaktorů webů Živě.cz a MobilMania.cz, ve kterých rozebírají zajímavá témata týkající se počítačů, internetu, mobilních a jiných technologií. Videa můžete sledovat také na YouTube.

Diskuze (156) Další článek: Na internetu se objevila databáze s údaji bezmála dvou milionů uživatelů cloudového editoru Pixlr

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,