Týden Živě: Nejlepší pošťák a prodej Sex.com

Které poštovní programy patří k těm nejpužívanějším a zaslouží si svou pozici? Připravuje se aikce domény Sex.com. Jaké patří k těm nejdražším? Sledujte nedělní pořad Týden Živě.

Vyhledávače experimentují s novými technikami. Google i Bing se snaží hledat podobné obrázky a Microsoft vytvořil také experimentální aplikaci Pivot pro prohlížení kontingenčních tabulek na webu. Díky nim může velmi snadno filtrovat obrovská kvanta dat a databáze jako třeba Wikipedii.

V další části se budeme věnovat statistice nejpoužívanějších poštovních klientů a v závěru se vrátíme ke zprávě, podle které se připravuje dražba (prý) nejdražší domény na světě – sex.com. Jaké nejdražší domény se prodávaly v průběhu loňského roku.

V delších pořadech Živě.cz nyní najdete i interaktivní kapitoly, které vás ve videu přesunou na dílčí pasáže pořadu. Okno videa si zároveň můžete přepnout do větší velikosti.

  • 01:00 – Vizuální vyhledávání na webu aLive Labs Pivot
  • 09:31 – Nejpopulárnější poštovní klient
  • 16:49 – Připravuje se akuce domény Sex.com
  • 24:04 – Pavel Nygrýn představí nové číslo Computeru

 

stáhnout program Týden Živě v mp3 (11/10) (24 MB)


Naše pořady ve vašem přehrávači:

Podívejte se také na sobotní Zprávy Živě

zpravyzive.png

A nezapomeňte ani na Týden Mobilně

tydenmobilne.png

 

Týden Živě

Diskuzní videokomentáře redaktorů webů Živě.cz a MobilMania.cz, ve kterých rozebírají zajímavá témata týkající se počítačů, internetu, mobilních a jiných technologií. Videa můžete sledovat také na YouTube.

Diskuze (80) Další článek: Nová kniha: Oracle Database 11g Hotová řešení

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,