Týden Živě: Microsoft, Kindle a Google Books

Microsoft snad zpracoval finální verzi dialogu pro výběr výchozího prohlížeče, Amazon začne prodávat Kindle i v Česku a co na to Google Books, který má po Americe problémy i v Evropě?

Microsoft se snad už konečně udobřil s Komisí, dialog pro výběr výchozího internetového prohlížeče je hotový a do konce roku se dostane ve formě aktualizace i na Windows Vista a XP. Do Česka 22. října nedorazí pouze Windows 7, na jehož tuzemském uvedení samozřejmě nebudeme chybět a hned 23.10. se na Živě.cz můžete těšit na zajímavý rozhovor s jedním z vývojářů uživatelského rozhraní Sedmiček, již brzy je ale bude následovat i Kindle – čtečka elektronických knih od Amazonu, která je za oceánem stále populárnější. Je to labutí píseň pro klasickou knihu s vázanou vazbou a voňavým papírem? Co myslíte?

A bavit se budeme i o Google Knihách, které si před lety daly za cl zdigitalizovat světové knihovny. Jak je na tom největší současný knižní index dnes? Sledujte Týden Živě s Honzou a Davidem.

VIDEO: 2250 'Týden Živě 37/09'

stáhnout program Týden Živě v mp3 (37/09) (15 MB)


Nabízíme i podcast pro odběr pořadů ve vašem oblíbeném přehrávači:

Týden Živě

Diskuzní videokomentáře redaktorů webů Živě.cz a MobilMania.cz, ve kterých rozebírají zajímavá témata týkající se počítačů, internetu, mobilních a jiných technologií. Videa můžete sledovat také na YouTube.

Diskuze (27) Další článek: Zprávy Živě: Týdenní souhrn novinek ze světa IT

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,