Twitter

Twitter zaútočí na OnlyFans. Nová funkce Super Follow převrátí erotický průmysl naruby

Už v únoru Twitter avizoval, že pracuje na nové funkci Super Follow. Firmě má přinést peníze, uživatelům umožní nabízet placený odběr. Followeři by se za poplatek dostali k bonusovému obsahu, získali by přístup ke speciální skupině jen pro fanoušky či badge/zvýraznění podporovatele.

Hongkongská bloggerka Jan Manchun Wong specializující se na insider info ze sociálních sítí přinesla další informace. Super Follow bude moct využít uživatel starší 18 let s více než 10 000 odběrateli, který každý měsíc uveřejní aspoň 25 tweetů. Twitter to se Super Follow myslí vážně, informace o vývoji už oznámil investorům. Uvedení placených funkcí se očekává ve třetím čtvrtletí roku 2021.

Twitter chce peníze OnlyFans

Twitter tímto krokem jasně reaguje na platformu OnlyFans, která v posledních čtyřech letech zaznamenala obrovský úspěch. OnlyFans je sociální síť, kde uživatelé sdílí placený obsah. Služba je oblíbená u mnoho modelek a pornohereček, které zde sdílí své intimní fotky a přivydělávají si tak. Některým z nich to přineslo i miliony dolarů.

scr 2021-06-24 10-44-06.jpgscr 2021-06-24 10-43-17.jpg
Takhle se to dělá. Nalákat na veřejném Twitteru (Instagramu, ...) a poslat lidi na placený profil na OnlyFans.

OnlyFans svým uživatelům přinesl za poslední čtyři roky více než 2 miliardy dolarů. Platforma si z celého balíku peněz bere 20 %, což v absolutních číslech znamená stovky milionů dolarů. Obliba OnlyFans se výrazně zvedla v době pandemie a v posledních měsících se povedlo dosáhnout obratu 370 milionů dolarů měsíčně (z toho 74 milionů dolarů jde platformě).

Pokračování článku patří k prémiovému obsahu pro předplatitele

Chci Premium a Živě.cz bez reklam Od 41 Kč měsíčně
Diskuze (1) Další článek: Ve Windows 11 už nebudou Malování 3D, Internet Explorer nebo třeba Cortana

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,