Twitter nabídne přepracovaný design s novými funkcemi

Twitter si zakládá na jednoduchosti své služby. Prostě máte 140 znaků na vyjádření myšlenky, můžete sledovat ostatní a oni vás. Uživatelské prostředí si vystačí s výpisem „twítů“ a jednoduchým panelem pro jejich filtrování. Doba se ale mění a s tím i Twitter. Jeho tvůrci představili přepracované uživatelské prostředí, které zanedlouho nahradí to stávající. Monitory se po návštěvě stránky Twitteru více zaplní a lépe bude fungovat propojení s multimediálním obsahem.

Pravý panel, který je doposud docela úzký, rapidně nabude na šířce a v přehlednější formě nabídne výpis trendů, „followingů a followerů“, seznamy nebo nedávno uvedenou funkci „Koho sledovat“. Pravý panel je však zároveň prostorem, kde se zobrazí rozšířený obsah z twítu označeného v levé části. A když ten bude obsahovat například odkaz na obrázek nebo video, budete si ho moci rovnou prohlédnout v pravém panelu.

Twitter1.jpg Twitter2.jpg
Nový Twitter

Kromě toho si v pravém panelu budete moci prohlédnout například profil vybraného uživatele a jeho poslední zápisy, k vidění tu bude například také mapka s místem geolokalizovaného twítu. Novinky si můžete prohlédnout na videu níže, zajímavé to začíná být až po první minutě:

 

Diskuze (17) Další článek: Ocosmos OCS-1: malé herní „UMPC“ s Atomem a Windows 7

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,