Total Commander 7.50: Čtvrtá beta verze přináší téměř 60 změn

Před měsícem a půl Christian Ghisler uvolnil první beta verzi chystaného správce souborů Total Commander 7.50. Po dvou týdnech následovala druhá beta verze, o které jsme na Živě také informovali. Nyní byla uvolněna v pořadí již čtvrtá beta verze, která přináší bezmála šedesát změn.

Čtvrtá beta verze vylepšuje porovnávání souborů podle obsahu, speciálně s ohledem na soubory s kódováním UTF-8. Dále byla vylepšena obsluha kopírování a záložek. Christian opravil problémy s funkcí mazání, přejmenováváním souborů a synchronizací adresářů. Oprav také doznal Lister a integrovaný FTP klient. Kompletní přehled změn naleznete na oficiálních stránkách.

Osmého června tomu budou dva roky, co byl vydán Total Commander verze 7.00. Lze tedy tušit, že se nový Total Commander 7.50 neobjeví dříve, než po dvou letech od předchozí verze.

Čtvrtou veřejnou beta verzi Total Commanderu 7.50 můžete stahovat z naší GigaManie. Stejně jako minule, tak i nyní upozorňujeme, že se jedná o testovací verzi, která není vhodná pro běžné použití. Pokud chcete Total Commander k běžnému použití, stáhněte si raději poslední stabilní verzi 7.04a, taktéž z GigaManie.

stáhnout program Total Commander 7.50a Licence: shareware, 3,1 MB
Autor: Christian Ghisler
Web programu: www.ghisler.com



stáhnout program Total Commander 7.56a Licence: shareware, 3,1 MB
Autor: Christian Ghisler
Web programu: www.ghisler.com


Diskuze (39) Další článek: Seznam.cz spustil fulltextové vyhledávání v encyklopedii

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,