Tipy na nejlepší počítačové příslušenství [Vánoce 2013]

Chcete na Vánoce obdarovat fanouška počítačů něčím menším? Udělejte svému okolí radost některým z počítačových doplňků, dáme vám tipy na ty nejzajímavější.

Reproduktory

Pořádné ozvučení počítače je dnes takřka nutnost, o to víc to platí u herních strojů nebo u multimediálních sestav zaměřených na sledování filmů nebo poslech hudby. U reproduktorů zvažte, zda stojíte o subwoofer. Do paneláků není ideální, s ohledem na sousedy jej nebudete moci nechat rozeznít naplno. Pokud se přesto rozhodnete pro sestavu 2.1, zajímavou volbou je Genius GX Gaming SW-G2.1 1250. Za 900 Kč nabídnou kvalitní zvuk s hutnými basy a výhodou je také samostatný ovládací panel s vypínačem, na jehož zadní stranu byly soustředěny všechny konektory.

Genius
creative 1.jpg creative 2.jpg razer sluch.png
Pro dunivé herní výbuchy volte soustavu Genius se subwooferem, fanoušky poslechu hudby více potěší pár reproduktorů Creative a pokud nechcete rušit okolí, sluchátka Razer Kraken Pro potěší nejednoho hráče

Zvuk reproduktorů Genius je líbivý, náročnější posluchači ale raději oželí subwoofer a sáhnou po kvalitní a zvukově přesné sestavě 2.0 v podobě Creative Labs GigaWorks T20 Series II. Na stole navíc nezaberou zbytečně moc místa a po odejmutí krycích sítěk odhalí zářivě žluté měniče. Pokud reproduktory nepřicházejí v úvahu kvůli rušení okolí, řešením jsou sluchátka Razer Kraken Pro s hutným zvukem uzpůsobeným pro hráče. Poslouží ale i pro komunikaci díky přítomnosti mikrofonu.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,