Tim Cook: Apple neplánuje spojení iOS a OS X v jeden systém

V rámci propojování zařízení s OS X a i OS se už dlouho spekuluje o tom, jestli Apple nakonec nepřijde s jedním operačním systém, který bude určen pro všechny zařízení. Podobně jako to nyní zkouší Microsoft s Windows 10.

apple_mac_macintosh_iphone_ipad_all_products.jpg

Tim Cook v rozhovoru na konferenci BoxWorks prozradil, že Apple neplánuje žádné spojení systémů, protože si myslí, že na mobilním telefonu nebo tabletu děláme stále dost věcí odlišně, než v případě notebooků nebo desktopů.

 2015-10-01 v 17.10.38.jpg
Rozhovor na konferenci BoxWorks

I když tak dochází k přenášení některých zajímavých funkcí, které jsou použitelné a vhodné na obou platformách, potřeby jsou podle něj zatím stále jiné. Upozornil ale na to, že se mezi těmito zařízeními neustále pohybujeme a vzájemné propojení všeho řeší právě třeba technologie Continuity.



Celý rozhovor si můžete prohlédnout na videu, vzhledem k zaměření konference se Tim Cook rozpovídal především o zaměření na podniky. Za poslední rok už dokázal v rámci podnikové oblasti utržit 25 miliard dolarů a v poslední době uzavřel partnerství s takovými velikány jako je IBM, Cisco a dalšími.

Diskuze (60) Další článek: Inženýři AMD měli při vytváření architektury Zen kompletní svobodu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,