Taxi aplikace HOPIN snížila ceny jednoduchého cestování

(Inzerce) Aplikace HOPIN, která vybavila za dva roky více než 1,3 milionu objednávek, přináší jednoduché a výhodné cestování za 16,90 korun za kilometr i do České republiky.

Osobní cestování po Praze je zase o něco jednodušší - v Česku už několik měsíců jezdí taxi aplikace HOPIN, která vsadila na jednoduchost a nenáročnost při používání. "Ať už se chce zákazník odvézt limuzínou, má chuť na sportovnější jízdu nebo potřebuje přepravit větší náklad, přes filtr aplikace si jednoduše vybere vozidlo, které mu nejvíce vyhovuje. Už na začátku jsme věděli, že má-li mít naše aplikace u zákazníků úspěch, musí být srozumitelná a velmi jednoduše ovladatelná, "říká Martin Baran, spoluzakladatel společnosti HOPIN.

Po výběru vozu a potvrzení objednávky vidí zákazník jeho aktuální polohu na mapě, takže přesně ví, kdy po něho taxík přijde. Zároveň se nemusí spoléhat jen na hotovost, za své objednávky může platit i kartou přes aplikaci nebo dokonce jezdit i zdarma - pokud pozve do HOPINu svého známého, oběma se k účtu připíše kredit na volné jízdy. Po minutí tohoto kreditu pak jezdí za 16,90 korun na kilometr.

image001.pngimage003.pngimage005.png 
Výběr taxíků přímo na mapě. Platit můžete hotově nebo kartou. Získat můžete i kredit na volné jízdy.

"Podařilo se nám efektivně nastavit ceny tak, aby naši řidiči nepřicházeli o zisk a zároveň naši zákazníci jezdili nejvýhodněji, jak je to v současnosti možné. Věříme, že s cenou 16,90 na kilometr budou taxíkmi jezdit ještě raději," pokračuje Martin Baran. Zároveň dodává, že jedním z cílů společnosti je neustále rozšiřovat svoji flotilu o nové taxíky a spolehlivých taxikářů.

Aplikace HOPIN se na Slovensku stala díky své spolehlivosti, výhodným cenám a nepřetržité podpoře pro zákazníky nejpoužívanější aplikací v segmentu s téměř 200 tisíc stažení a víc jako 1,3 milionu objednávek. "Tento úspěch jsme dosáhli zejména díky důvěře našich zákazníků, ale i řidiče, kteří jezdí pod značkou HOPIN. A teď bychom ho rádi zopakovali i v České republice," uzavírá Martin Baran.

Aplikace HOPIN je pro vytvořená pro smartfony s operačním systémem iOS, Android nebo Windows Phone a dostupná v App Store, Google Play nebo Microsoft Store.

Další článek: Rozhovor s Timem Cookem: Jobs, šifry, homosexualita

Témata článku: , , , , , , , ,