Internet | T-Mobile | Poskytovatelé internetu

T-Mobile všem dopřeje neomezená mobilní data. Ale jen během léta

Mobilní operátor T-Mobile zruší datové limity u mobilního připojení a cenu datových tarifů přitom nebude navyšovat. To zní jako zpráva ze snu. Je pravdivá, ale do reality ji vrací skutečnost, že se jedná pouze o časově omezenou prázdninovou akci.

Neomezený datový balíček na léto zdarma

Akce s názvem Neomezená data na léto se bude týkat všech zákazníků T-Mobilu s nějakým tarifem, kteří mají datový limit. Ten jim přes léto bude zrušen. A týká se to i majitelů předplacených karet Twist s aktivním datovým balíčkem. 

Ale pozor, nabídka se neaktivuje automaticky. Pro její aktivaci musíte navštívit aplikaci Můj T-Mobile a tam si letní datový balíček můžete zdarma aktivovat. Balíček bude platit 30 dní, poté je nutné ho aktivovat znovu.

Jak balíček aktivovat poradí MobilMania:

Nabídka platí od 20. června do 31. srpna do půlnoci, kdy se balíček sám vypne. Pokud chce nabídku využít po celou dobu akce, budete muset aktivaci balíčku provést třikrát.

Za 199 Kč prázdniny s internetem bez FUP

Pokud zákazníky T-Mobilu nejste, ale neomezené datování byste rádi využili, nejdostupnější cestou je pořízení předplacené karty Twist za 199 Kč (s kreditem 200 Kč) a aktivace datového balíčku na měsíc za 99 Kč. Po aktivaci letního balíčku se původní 400MB datový limit zruší. Neomezený internet na jeden prázdninový měsíc tak vyjde jen na stokorunu.

Nabídka by se měla vztahovat i na výlety po Evropě. „V rámci Evropské unie mohou zákazníci data čerpat stejně pohodlně a bezpečně jako doma, nezaplatí ani o korunu navíc,“ uvádí T-Mobile. Nabídka platí jak pro soukromé, tak firemní zákazníky. Nevztahuje se pouze na zákazníky, kteří mají s operátorem speciální rámcové smlouvy.

Přestože je akce T-Mobilu jen časově omezená, rozhodně je to chvályhodný počin, který opět rozdmýchá debatu o cenách mobilního datového připojení v Česku a jeho omezení. 

Diskuze (9) Další článek: Z Mount Everestu v důsledku klimatických změn mizí led a sníh

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,