Stáhněte si zdarma Touch Pack - dotykové aplikace pro Windows 7

Microsoft uvolnil Touch Pack for Windows 7. Jedná se o balíček šesti speciálních aplikací, které využívají dotykových možností nového systému. Největší výrobce softwaru na světě tyto programy ohlásil už loni v květnu, teprve nyní jsou ale dostupné pro širokou veřejnost. Dříve je bylo možné získat pouze jako OEM.

Pro provoz dotykových aplikací je samozřejmě nutný dotykový displej, který lze dnes běžně zakoupit. Třeba také jako kompletní all-in-one řešení počítače a monitoru v jednom. Jednotlivé aplikace a hříčky už jsem pro vás popsal v květnovém článku v loňském roce, pokud si tedy chcete prohlédnout obrázky, přečtěte si tento článek.

Touch Pack obsahuje 3 tzv. casual hry pro celou rodinu založené na dotycích a 3 aplikace známé z multimediálního stolečku Microsoft Surface. Programy ukazují, jak je možné využít dotykové rozhraní Windows 7, což by mohlo položit základy platformě Windows 7 jako operačnímu systému pro tablety. Vývoj těchto programů je možný ve Visual Studiu s přídavkem funkcí pro dotykové displeje.

Microsoft Touch Pack for Windows 7 stahujte zdarma zde. Jedná se o instalační soubor o velikosti 239 MB.

surface_5F00_globe_5F00_1DA06BA0.png MicrosoftBlackboard2009041713560927_5F00_53A19855.jpg
Microsoft Touch Pack for Windows 7 nabízí 3 casual hříčky a 3 aplikace ze Surface. Více o programech zde.
Diskuze (3) Další článek: Samsung v roce 2013: čtyřjádrové ARM netbooky realitou

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,