Stáhněte si zdarma nový antivirus avast!, opravuje mnoho chyb

Tuzemská společnost Alwil Software, výrobce antivirového řešení Avast, vydává po dvou měsících další významnou aktualizaci Avastu 4.8. Aktualizace 4.8.1227 opravuje patnáct chyb, které mohly způsobovat vrásky nejednomu uživateli tohoto antiviru.

Vývojáři opět opravili některé unpackery (WinExec, SFX CAB, LHARC, ZOO), vylepšili zpracování výjimek ve Standardním štítu a zdokonalili systém pro zasílání rootkitů, před kterými Avast ve verzi 4.8 nově chrání. Také opravili problém s odesíláním SMTP varování a chybu v IMAPu ve spojení s poštovním klientem Thunderbird.

Dále opravili zamrznutí Avastu a nemožnost vypnout ověřování podpisu infikovaných souborů u on-demand testů. Avast na operačním systému Microsoft Windows Vista nyní u systémového disku korektně zpracovává duplicity. Byl vyřešen problém v kernel ovladači aswSP.sys, který mohl mohl způsobovat nežádoucí chování při vypínání počítače. Kompletní přehled oprav naleznete v oficiálním seznamu změn.

Antivirus Avast! 4.8 je dostupný v několika edicích, přičemž pro nekomerční použití je dostupná varianta Avast! Home Edition zdarma. Aktualizace na nejnovější verzi 4.8.1227 vám bude nabídnuta v rámci automatických aktualizací.

Zdroj: avast

Diskuze (34) Další článek: Psystar se chystá na soud s Applem, prodává své sídlo

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,