Nvidia | Grafické karty | Hry

Speciální verze GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition se objevila v aukci. Cena rychle stoupá

V únoru společnost Nvidia představila speciální verzi grafické karty GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition, která je vyvedená ve stylovém designu a barvách reflektující netrpělivě očekávanou hru Cyberpunk 2077 od vývojářů CD Project Red (série her Witcher).

Nvidia těchto modelů vyrobila pouze 200 kusů, přičemž 77 z nich mohli vyhrát i náhodní fanoušci ze sociálních sítí. A jak to vypadá, právě jeden takový fanoušek chce na své výhře asi pořádně vydělat, protože se tato karta objevila na aukčním webu eBay.

Zatímco startovací cena byla na hranici 2 500 dolarů, tedy více než dvojnásobku standardní ceny za stejnou grafiku ve standardním designu, nyní už se cena vyšplhala na 4 200 dolarů, což je v přepočtu asi 118 tisíc korun. Vzhledem k tomu, že se již několik stejných kousků prodalo tímto způsobem již dříve, lze očekávat prodej maximálně kolem hranice 170 tisíc korun.

Herní fanoušci si za unikátní a sběratelské věci zkrátka velmi rádi připlatí, tedy pokud na to mají dostatek peněz.

Diskuze (15) Další článek: Apple Face Shield: jak vlastně vypadá a jak se skládá zdravotní štít narychlo navržený výrobcem iPhonů

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,