Soutěž: Vyhrajte 15× přechod na Windows 8!

Vyhrajte nový systém pro váš počítač! Zapojte se do soutěže o 15 upgradů na Windows 8, ve které rozhodují znalosti o Windows a dobrá strategie.

Pozor! Soutěž již byla ukončena. Správné odpovědi a seznam výherců jsou zveřejněny zde.


Nový systém, to se hodí, obzvlášť když třeba máte dosluhující Windows XP, kterému v dubnu skončí podpora. Máme pro vás hned 15 krabiček s Windows 8, které můžete získat v soutěži. A s Windows 8 automaticky získáte i bezplatný přechod na Windows 8.1, který vyjde v říjnu.

Mohlo by vás zajímat:

 

Abyste v soutěži uspěli, musíte na osmi záludných otázkách prokázat, že se o systém Windows zajímáte. Pokud na ně správně odpovíte, udělali jste první ze dvou kroků k výhře. Tím druhým je správná strategie a dobrý odhad.

  • O co se hraje: Patnáct soutěžících získá krabicové balení systému Windows 8 ve formě upgradu ze starších verzí Windows XP/Vista/7.
  • Od kdy do kdy: Soutěž začíná v úterý 24.9. a končí v úterý 1.10. 2013 o půlnoci. Výherci soutěže budou obeznámeni e-mailem a následně zveřejněni na stránce soutěže.
  • Aby to bylo fér: Soutěže se každý smí zúčastnit jenom jednou, výhry budou zasílány výhradně na jméno a adresu uvedenou do soutěžního formuláře. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci a rodinní příslušníci organizátora a partnera soutěže. 
 
Windows 8 upgrade.jpg

Soutěž organizuje Mladá fronta, a.s. v zastoupení redakce Živě.cz ve spolupráci se společností Microsoft.

Další článek: Čeští Socialbakers mezi nejžhavějšími firmami před vstupem na burzu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,