Sledujte živě: Microsoft uvádí velkou inovaci Windows Phone

Na dnešní den naplánoval Microsoft uvedení velké inovace pro svůj mobilní operační systém Windows Phone 7. Ten se pravděpodobně při této příležitosti přejmenuje na Windows Phone 7.5. Aktualizace doposud nesla kódové označení Mango a už o ní bylo uvolněno několik informací, a to i přímo od Microsoftu. Nyní Steve Ballmer upřesnil, že se dnes systém dočká více než 500 vylepšení. Pro nás je samozřejmě nejdůležitější otázkou, zda je mezi nimi i česká lokalizace. Podle dřívějších oznámení by měla být.

WP7.jpg
Systém Widnows Phone 7 zaujme svým unikátním uživatelským prostředím

Dnes představené novinky budou zatím dostupné jen vývojářům, veřejnost by se měla dočkat v září. Předpokládáme, že se dnes dozvíme právě i přesný termín uvedení Windows Phone 7.5 na trh.

Novinky můžete sledovat živě v textovém přepisu na sesterském webu MobilMania.cz, nebo přímo na webu Microsoftu v angličtině. Nejpohodlnější je ale sledovat všechny nejdůležitější novinky na Twitteru, filtrujeme pro vás ryze české twíty o novinkách Windows Phone 7, které zapisujeme spolu s kolegy z MobilManie a každým, kdo přímý přenos sleduje. Jsme v kontaktu s českým zastoupením Microsoftu a budeme vyzvídat další podrobné informace týkající se našeho trhu.

Živé zpravodajství z uvádění aktualizace pro Windows Phone 7

 

O Windows Phone 7 na Twitteru

 

Diskuze (28) Další článek: Něměčti vědci komunikují rychlostí 27 Tb/s. Stačí jim jediný laser

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,