Simpsonovi se naváží do Apple

Matt Groening, duchovní otec známého televizního seriálu Simpsonovi, nechával po celá léta Apple v poklidu žít. Netušíme, co strašného se muselo přihodit, ale v poslední epizodě Simpsonů se do Apple… pardon, vlastně do Mapple… pořádně obul. Ani podoba loga, jablka, tentokrát nahlodaného z obou stran, nebude nejspíš náhodná.

Více než šestiminutový skeč začíná ve sterilním Mapple store, ve kterém se prodávají MyPody, MyPhony, MyCube, a MyPhonies za pouhých čtyřicet dolarů, se kterými člověk vypadá, jakoby vlastnil MyPod.

Simpsons Mapple 1.jpg Simpsons Mapple 2.jpg Simpsons Mapple 3.jpg
Simpsons Mapple 4.jpg Simpsons Mapple 5.jpg

Projev Steva Mobse z podmořského sídla ke svým ovečkám přeruší zákeřný Bart vlastní verzí, ve které všem přítomným oznámí, že každý z pětisetdolarových MyPhonů s obrázkem ovoce jej stojí na výrobních nákladech osm dolarů a na každý z nich… no, asi tušíte, co.

Nebýt naštvaného Krustyho, nejspíš by se Líza už nedočkala vlastního MyPodu, na který je možné stáhnout z MyTunes i exkluzivní epizodu Itchyho a Scratchyho diePod Slaylist. Radost pak člověku může pokazit už jen úhledně zabalený MyBill na 1 200 dolarů za stažení 1 212 písniček.

Uvidíme, jestli a jakou to bude mít dohru, ale jen málokdy se stává, aby nějaký seriál způsobil na internetu takový poprask. A teď už se fofrem podívejte na ukázku, nikdy nevíte, jak dlouho na YouTube vydrží.

Zdroj: Engadget

Diskuze (67) Další článek: Nová GigaMania.cz: vyzkoušejte a stahujte, stahujte, stahujte

Témata článku: , , , , , ,