Setkání Windows User Group – listopad 2011

Nejaktuálnější seznam všech akcí najdete vždy na našich stránkách www.wug.cz . TIP: Víte, že si můžete po přihlášení ve svém profilu nastavit zasílání e-mailových oznámení o nových akcích například pouze pro pobočku, kterou navštěvujete? V nejbližších měsících chystáme pro náš web malou aktualizaci, která přinese pár vylepšení a nové funkce. Nebude to žádná revoluce, nýbrž evoluce. Pokud vám něco na našich stránkách chybí, neváhejte se o vaše nápady podělit zde v komentářích.

Hradec Králové – ADO.NET: Co je nového
7. listopadu 2011, 17:00 – Jiří Činčura

Entity Framework verze 4 se ještě nestihl ohřát a již se můžeme podívat, jakým směrem je budou další verze vyvíjet a jednou z nejvíce skloňovaných novinek je Code First přístup.

Brno – Active Directory Rights Management Services
23. listopadu 2011, 17:00 – Jan Pilař (MVP, MCP, MCTS)

Za sedmero horami a sedmero řekami byla jednou jedna firma, kde uživatelé znali cenu dat a dle toho se k nim chovali. Kde král sítě nikdy nemusel čelit pokusu o nájezd cizích rytířů – hackerů za účelem získání firemních dat, ba dokonce každý jednotlivý poddaný – uživatel byl zcela neúplatný a data chránil vlastní ctí. Zazvonil konec a pohádky je konec. Pro ty z vás kdo žijí v dnešním světě a ne v pohádce – přijďte se podívat co je to Active Directory Rights Management Services a jak chrání vaše data.

Praha – Silverlight 5
24. listopadu 2011, 17:30 – Ján Repiský

Letošní rok přinese opět novou verzi Microsoft Silverlight . Přijďte se podívat, co nového verze s číslem 5 přináší a jaká je pozice Silverlightu v dnešním rychle se měnícím světě webových technologií.

Hradec Králové – Microsoft SQL Server 2012
28. listopadu 2011, 17:00 – David Gešvindr (MCT, MSP, MCITP)

Srdečně vás zveme na přednášku, kde se seznámíte s novinkami v připravované verzi Microsoft SQL Serveru. Budou prezentovány novinky zajímavé pro správce databází, ale na své si přijdou i vývojáři.

Zlín – HTML5
28. listopadu 2011, 17:00 – Štěpán Bechynský

Štěpán Bechynský Vás seznámí s historií HTML5, proč vzniklo, jaké technologie se považují za součást HTML5 a co můžete od HTML5 očekávat.

Petr Vlk (MSP, WUG)

Články ze série Microsoft TechNet nevytváří redakce Živě.cz, ale partneři programu Microsoft TechNet. Jsou publikovány v rámci mediálního partnerství Živě.cz a společnosti Microsoft.

Váš názor Další článek: Nejlepší překladač bez nutnosti přístupu k internetu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,