PR články

Rozjeďte profesionální e-shop na CZ doméně s inShop.cz

S podnikáním na internetu dnes můžete začít kdykoli. Stačí se rozhodnout, jestli preferujete vytvoření e-shopu na míru, nebo zda vám více vyhovuje pronájem e-shopu. Ten je často spojen s menšími počátečními náklady. Podívejte se, jaké výhody přináší inShop.cz.

Český e-shop od české společnosti si na CZ doméně spustíte během chvilky a na prvních 60 dní zdarma.

Pronájem e-shopu s podporou mnoha funkcí

S inShop.cz získáte e-shopové řešení formou pronájmu, které ušetří nejen vaše počáteční investice do vývoje vlastního systému, ale i čas. Na výběr máte 4 různé licence s podporou mnoha funkcí.

Například s oblíbenou licencí Professional získáte mimo jiné propracované napojení na účetní systémy Money, Pohoda nebo Kostka. Budete mít k dispozici neomezený počet cenových hladin, měn i jazyků. V rámci marketingových aktivit můžete využít například funkci bonusového a věrnostního systému pro své zákazníky. K dispozici budete mít i nástroj pro rozesílání SMS zpráv, díky kterému můžete informovat zákazníky o nových akcích, produktech či jiných novinkách. Přichystali jsme toho pro vás ale mnohem víc, stačí se podívat na inShop.cz.

Grafiku e-shopu budete mít ve vlastní režii

Jednou z dalších výhod je možnost vytvoření vlastního a osobitého vzhledu e-shopu. Součástí inShopu je online Designer, kde je k dispozici předem připravená responzivní šablona. Práce se vzhledem šablony je velmi jednoduchá a poskytuje různé možnosti nastavení pro její rychlou a snadnou úpravu.

Patříte ke zkušenějším uživatelům? Pak je pro vás přichystán CSS editor, se kterým můžete vzhled svého obchodu měnit neomezeně podle svých představ.

Dejte přednost CZ doméně

Rozhodli jste se zacílit svůj e-shop na české zákazníky? Zvolte pro internetový obchod i vhodnou doménu s koncovkou CZ. V českém prostředí je národní doména CZ skvělou volbou. Navíc si tradiční českou doménu pro svůj e-shop můžete prostřednictvím našich stránek i snadno ověřit a rychle zaregistrovat.

Zabezpečíme váš e-shop na CZ doméně SSL certifikátem

Dnešní internet přechází na šifrovanou komunikaci. Díky certifikátu Basic DV od Symantecu, který od nás dostanete ke každému e-shopu na CZ doméně, poběží na šifrovaném HTTPS protokolu i váš internetový obchod. A to ihned po spuštění.

Mimoto si můžete zabezpečit i svou CZ doménu prostřednictvím služby DNSSEC. Podepsáním své CZ domény snížíte riziko jejího zneužití pomocí útoku na DNS. K CZ doméně zaregistrované u nás poskytujeme službu DNSSEC zdarma.

Do startu vám dáme 20% slevu na vybrané licence

Abychom vám zpříjemnili výběr vhodné licence, prodloužili jsme akci na ty nejoblíbenější. Do 31. prosince 2016 vám dáme 20% slevu na pronájem e-shopu s licencí Professional nebo Enterprise. Získejte profesionální internetový obchod na CZ doméně se slevou včetně SSL certifikátu.

Vyzkoušejte si všechny výhody přímo v provozu na prvních 60 dní zdarma. Po zadání názvu a e-mailu máte e-shop spuštěný do několika sekund.

Vyzkoušejte si všechny funkce e-shopu na inShop.cz

Další článek: FBI dopadla útočníky, kteří mají na svědomí DDoS na Blizzard či EA. Doplatili na svou naivitu

Témata článku: