Redsystem KIT 2009: mix programů od obálek po televize

Redsystem KIT 2009 je balík nejlepších a nejznámějších programů firmy Redsystem. Od obálek, přes přehrávač rádií a televizí až po notifikátor e-mailů.

stáhnout program Redsystem KIT 2011 4.0 Licence: shareware, 20 MB
Autor: GMSM Software - Ladislav Ševčík
Web programu: www.kit.redsystem.sk


sshot-1.png 
Všechny programy hezky na ploše.

Listové obálky

Program, se kterým se na stránkách GigaManie setkáváme již delší dobu, je určený na výrobu poštovních obálek. I v době elektronické komunikace se vám určitě stává, že musíte sem-tam odeslat list v klasické poštovní obálce. Nemusíte hned běžet do papírnictví, když si ji můžete vyrobit sami. K tomu vám stačí tento program, tiskárna a papír formátu A4.

sshot-3.png 
Už chybí jen známka a razítko.

Listové obálky ale neslouží pouze k tištění údajů na obálky, ale také jsou schopny vytvořit i další papírové záznamy a označení. Nabízí vytvoření obálek na CD/DVD dvou různých velikostí, popisné štítky pro nejrůznější média (Digital 8, Mini DV, Disketa 3,5“), vytvoření vizitky, seznamu webových stránek, pracovní výkaz a také telefonní seznam.

sshot-2.png 
Výběr není vůbec malý.

Super Online Tuner

Super Online Tuner je program na přehrávání i nahrávání rádií a televizí vysílajících přes internet. Program obsahuje seznam několika desítek českých i slovenských radií a televizí i několik zahraničních. Jednotlivé programy můžete ukládat do devíti předvoleb a nahrávání naprogramovat na určitý čas. Celý program lze navíc ovládat pomocí bluetooth mobilním telefonem.

sshot-4.png 
Malá televizka.

Uživatelské prostředí produktu spojuje dva základní předpoklady úspěšnosti – je líbivé a přesto přehledné. Jednotlivé seznamy rádií i televizí jsou rozdělené podle provenience nabízených médií a existuje zde pochopitelně možnost tento seznam dále doplňovat a upravovat. Zejména u zahraničních televizí program mnoho nenabízí.

sshot-5.png 
Slovenský seznam českých stanic.

Redsystem Jukebox

Redsystem Jukebox je program pro hudební automaty, kde si po vhození mince může zákazník nechat přehrát hudbu podle vlastního výběru. Rozlišení obrazovky je možné nastavit na 1024 x 768 a 1280 x 800 pixelů. Program lze všemi různými možnostmi nastavovat (chováním při výběru počínaje, chováním při nečinnosti konče). Pro normálního uživatele ale produkt nemá žádné využití, takže nemá smysl se jím zde dále zabývat.

sshot-6.png 
Stará dobrá hrací skříň.

NET Rádio Rekordér

NET Rádio Rekordér je přehrávač a nahrávač slovenských, českých a zahraničních rádií a přehrávač slovenských, českých a zahraničních televizí, videí a mp3 přes internet. Již z tohoto je zřejmé, že svým zaměřením a funkcemi se do jisté míry překrývá s výše zmíněným Super Online Tunerem. Dokonce i určité grafické prvky a prostředí jsou totožná. Např. seznam možných televizních a rádiových stanic je úplně stejný jako v Super Online Tuneru.

sshot-7.png 
Opět rádio a televize.

Rádio se nahrává do formátu wav, nebo je ho možné převést do formátu mp3. K dispozici máte až 9 rychlých předvoleb, zvlášť pro spuštění svého oblíbeného rádia, mp3, nebo TV a videa. Nahrávat z rádia je možné i ve zvoleném čase, takže svůj oblíbený pořad nepropásnete. Přímo z programu se lze dostat do internetové diskuze či poradny, kde ostatní uživatelé i samotní autoři odpovídají na položené dotazy.

sshot-8.png sshot-9.png
Grafický kabátek je trochu jiný. 

E-mail monitor Professional

Jednoduchý program pro monitorování vašich příchozích mailů. Tímto softwarem můžete monitorovat až šest mailových účtů, vyberete si zvuk, kterým vás program na příchozí e-mail upozorní atd. Dát o sobě vědět může rovněž blikání LED diod, pokud si objednáte jednoduché zařízení. Rozsah nastavení detekce je od jedné minuty až do 59 minut.

sshot-10.png
 
Monitoruje až šest účtů.
Účelem produktu není suplovat klasického mailového klienta. Jeho primárním úkolem je jen a pouze upozorňovat na příchozí poštu. To také dělá s velice malými nároky na operační paměť. Ti, kteří chtějí uspořit výkon počítače pro jiné aplikace, a přesto chtějí být v reálném čase informováni o přijatých mailech, mohou sáhnout po tomto produktu, který je navíc zcela zdarma.

fsc.jpg

Diskuze (1) Další článek: Test levných notebooků HP 550 a Lenovo 3000 N500

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,