Recepty doma: vaše elektronická kuchařka

Diskuze čtenářů k článku

20. 07. 2021 21:13

Tohle je skvělá rada. Za mě výborný článek. Se svou přítelkyní jsme se rozhodli šetřit. Neutrácet za fastfoody, ale začali jsme si vařit. Do začátku jsme si pořídili výborný litinový hrnec a můžeme jedině doporučit portál https://mlsnyhrnec.cz/litinovy-hrnec-proc-ho-ch... ... Hned nás to vaření baví více. Popřemýšlejte o tom také. Stojí to za to.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
09. 10. 2017 18:58

Abych byla upřímná, tak se mi tato elektronická kuchařka vůbec nelíbí. Mým favoritem stále zůstává http://www.mimikucharka.cz/... , jelikož mi přijde přehlednější a využívá zdravých surovin a alternativních přístupů ke stravování.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Pavel  |  12. 05. 2006 14:04

...ocení filtrování pokrmů ze sóji.  

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Pavel  |  09. 05. 2006 20:02

...ocení filtrování pokrmů ze sóji. 

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
luci  |  08. 05. 2006 23:05

RENDLIK.BLOGER.CZ
taky pár receptů

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Pavel  |  07. 05. 2006 22:20

...ocení filtrování pokrmů ze sóji.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Bubák  |  06. 05. 2006 23:41

Pokud budete jíst pouze zdravá jídla, bude naše strava nevyvážená. Aby vaše strava byla vyvážená, je nutné přidat ještě nezdravá jídla, samozřejmě ve vyváženém množství k jídlům zdravým. Pouze takto vyvážená strava je zdravá a prospívá lidskému organismu.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
xwo  |  07. 05. 2006 11:59

Pokud budete pít pouze nealko, bude váš příjem tekutin nevyvážen. Aby váš pitný režim byl vyvážen, je nutné přidat ještě alkoholické nápoje, samozřejmě ve vyváženém množství, tedy 1:1. Pouze takto vyvážený příjem tekutin je zdravý a prospívá lidskému organismu.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Pavel  |  06. 05. 2006 20:11

...ocení filtrování pokrmů ze sóji.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
BieL, BieL  |  06. 05. 2006 19:55

Tomix je opravdu mírně mimo mísu, Velbloud má pravdu: Vykuchat je potřeba cokoliv, co chceme zbavit vnitřností. Vykostit je potřeba například kuřecí stehno, pokud z něj hodláme dělat řízek. Oba termíny jsou v normální kuchyni zcela běžné.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
babka  |  06. 05. 2006 17:11

Lidi je to tady už podruhé - asi je tom někdo finančně zainteresovaný. A jen tak mimochodem první dva updaty grátis a pak jen po zaplacení "přispěvku.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Jan Polzer, Jan Polzer  |  06. 05. 2006 19:09

podruhé? Nepletete se?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Bubák  |  06. 05. 2006 23:09

www.zive.cz/h/Uzivatel/AR.asp?ARI=127604
A přiznejte, že dostáváte nejmíň polovinu z peněz, které tento "šikovný program zdarma" vynáší.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Jan Polzer, Jan Polzer  |  07. 05. 2006 09:03

To je dobrý nápad, pokusím se jej zrealizovat. Když budu dostávat polovinu peněz z prodeje každého programu, o kterém napíšu, budu se mít jako král

Odkaz, který uvádtíte, vedet na přehled zajímavých programů. Můj článek je podrobnější recenze.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
babka  |  07. 05. 2006 00:11

Myslím, že se nepletu - na tento špek jsem tady skočil před cca rokem. Jo ovšem pořád možnost, že nemám pravdu, člověk je tvor omylný. Ten poplatek za aktualizace taky není vysoký - malím že chtějí 150 KČ na rok. Ovšem info o tom, že aktualizace databáze receptů je zadara není moc pravdivá. Já tam recept poslal a šupito presto - po dvou zdarma aktualizacích už zaplať holenku.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
q  |  08. 05. 2006 00:39

Souhlasím s babkou.
To už mi přijde lepší tento program: http://ekucharka.unas.cz/index2.php

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Vebloud, Vebloud  |  06. 05. 2006 11:10

Naprosto nehorázný je překlad receptů. Například u kuřete je místo vykucháme(respektive vyndáme drůbky) vykostíme apd.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
M jako Molitan  |  06. 05. 2006 15:36

to jste asi jeste nevidel opravdovy sileny preklad

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Vebloud, Vebloud  |  06. 05. 2006 15:56

Řekněme, že pokud musím z textu v češtině přemýšlet nad tím, proč je tam napsaná taková blbost a typovat z čeho to bylo přeloženo, tak si myslím, že je dostatečně šílený. To že občas slyším něco jiného ve filmu a vidím v titulcích jsem si už zvykl, ale to, že někdo není schopen přeložit ani psaný text asi nezkousnu.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
GuXhEm8  |  06. 05. 2006 16:24

Ty ses ale maslo vid?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Tomix  |  06. 05. 2006 17:07

Co to meleš? Vykostit je v kuchyni naprosto normální výraz.
Naopak - vykuchat snad v souvislosti s kuchyní neuslyšíš nikdy.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Vebloud, Vebloud  |  06. 05. 2006 17:27

Špatně jsem se vyjádřil. V místě, kde mělo být vyndáme drůbky, je vykostíme. Přičemž v následující části receptu se nádivka z drůbků a dalších ingrediencí vkládá zpět do kuřete a peče. Myslím, že vykoštění v tomto případě není na místě, mám snad péct nádivku v kuřecím skeletu? A co pak budu dělat se zbytkem masa?

BTW: Příště bych v rámci slušného chování volil poněkud mírnější slova.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor