Herní konzole | Router | Razer

Razer Sila: výkonný „herní“ router, který rozpozná síťový provoz i z herních konzolí

Společnost Razer už vyrábí různé produkty zaměřené na hráče, přičemž doby, kdy se jednalo jen o myši a klávesnice, jsou už dávno pryč. Nyní se ke sluchátkám, mobilním telefonům, notebookům a dalším zařízením přidává i specializovaný router.

Razer Sila je výkonný „herní“ router, který zvenku sice nemá žádné antény, ale uvnitř jich je integrovaných celkem 9. Díky podpoře Wi-Fi 802.11ac a MU-MIMO je k dispozici maximální teoretická rychlost až 1 734 MB/s + 866 Mb/s (třípásový AC3000).

Router má hlavní výhodu, že lze pomocí něj vytvořit i mesh síť pro větší pokrytí signálu Wi-Fi. Budete ale pochopitelně potřebovat další Razer Sila na daném místě, kde už je slabší signál.

Mezi porty je jeden gigabitový WAN, tři gigabitové LAN, jeden USB 3.0 a jeden USB 2.0. Router vyniká především pokročilými technologiemi pro analýzu síťového provozu (Razer Sila FasTrack QoS), který je schopen rozpoznat například herní konzole jako je Xbox, Switch nebo PlayStation, kterým pak dá v síti přednost před ostatními pakety.

Router je možné snadno instalovat i spravovat pomocí mobilní aplikace pro iOS a Android. Koncová cena je stanovena na 300 eur (přibližně 8 tisíc korun s DPH).

Diskuze (36) Další článek: Kdyby vám jedna karta RTX 2080 nestačila, už si můžete propojit i dvě. Můstek je ale velmi drahý

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,