Razer Mamba: myš pro s rozlišením 16 000 DPI i úpravou odporu stisku

Razer představil novou verzi myši Mamba pro náročné, která přináší nejen vyšší přesnost snímání povrchu, ale také technologii pro úpravu tlaku při stisku tlačítek.

Razer Mamba podporuje kromě kabelového připojení také bezdrátový režim, který se pyšní odezvou pouze 1 ms. Výdrž na baterii při nepřetržitém hraní je až 20 hodin a součástí je i nabíječka. Laserový senzor páté generace umožňuje přesnost až 16 000 DPI.

razer-mamba-gallery-08.png
Razer Mamba a barevné efekty Chroma

Tlačítka myši jsou vybavená technologií Click Force, která umožňuje nastavit míru tlaku při stisku. Konkrétní nastavení probíhá pomocí softwaru, kde lze nastavit i barevné efekty proužků Chroma na myši, které Razer nabízí i v rámci vybraných modelů u klávesnic nebo dokonce také podložek pod myš.

razer-mamba-gallery-10.pngrazer-mamba-gallery-11.png

Razer Mamba je kompatibilní s Windows XP až Windows 8 i OS X (10.8 až 10.10). V prodeji se objeví ve třetím čtvrtletí tohoto roku za cenu 150 dolarů (přibližně 4 200 Kč s DPH). Pokud se obejdete bez bezdrátové možnosti a upravitelného tlaku stisku, bude Razer nabízet i levnější verzi Mamba Tournament Edition za 90 dolarů (přibližně 2 500 Kč s DPH).

Diskuze (38) Další článek: Stephen Elop odchází z Microsoftu, v nové struktuře nemá místo

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,