22
Fotogalerie

Začala nová Sexuální výchova. Netflix vypustil druhou řadu seriálu, má české titulky i dabing

Jste puberťák a chodíte na střední školu, kde máte mraky spolužáků a spolužaček, kteří mají problémy se vztahy a ... sexem. Vaše matka je naštěstí sexuální terapeutka a tak navzdory nulovým praktickým zkušenostem máte přece jen více znalostí než vaši spolužáci. Co s tím? Založíte si poradnu... 

Tak začala na Netflixu první sezóna seriálu Sexuální výchova (Sex Education), která od 17. ledna pokračuje druhou řadou. Stejně jako první řada má české titulky i dabing. Pro Netflix jde o jeden z nejúspěšnějších seriálů; jen během první tří týdnů ho vidělo přes 40 miliónů diváků.

Sexuální terapeutku si skvěle zahrála populární Gillian Andreson (Akta X). Její syn Asa Butterfield vám bude určitě povědomý, protože ho znáte ze sci-fi Enderova hra. V hlavní dívčí roli bude divák obdivovat Emmu Mackey, kterou si zaručeně splete s herečkou Margot Robbie (Sebevražedný oddíl). I ostatní obsazení je skvělé.

Seriál sice míří na dospívající mládež, ale svým skvělým humorem osloví i podstatně staršího diváka či divačku. Nesází jenom na sex, ale na vztahy obecně. Obojí skýtá spoustu prostoru pro humor, ale hraje se i na vážnější notu.

Pokud Netflix ještě nemáte, nabízí na vyzkoušení 30 dní zdarma. Je příjemné, že tři dny před koncem období vás upozorní, že se blíží první vyúčtování. Seriál tak můžete zhlédnout on-line zcela zdarma, a třeba k němu stihnete i skvělý Zaklínač.

Speciál: Netflix

Netflix je populární streamovací videoslužba. Kromě filmů, seriálů a dokumentů, které nakupuje, produkuje i svůj vlastní obsah. Nechybí ani mnoho populárních českých filmů, velká část zahraniční produkce obsahuje české titulky, některé tituly mají i český dabing.

Určitě si přečtěte

Články odjinud