Sociální sítě | Twitter

Příliš mnoho notifikací z Twitteru? Síť testuje možnost, jak je ztišit

Twitter aktuálně testuje možnost ztlumení notifikací. To se může hodit například v momentě, kdy nechcete být rušeni, či jste zrovna publikovali neuvěřitelně populární příspěvek a strhla se lavina reakcí. Nová funkce umožní vše ztišit na 1, 3, nebo 12 hodin.

Chystanou novinku objevila bloggerka Jane Manchun Wong a pochlubila se s ní na Twitteru. V rámci mobilní aplikace v záložce upozornění se objeví nová ikona přeškrtnutého zvonku, pod kterou se právě skrývá možnost skrytí oznámení. Zvolit můžete interval 1, 3, nebo 12 hodin, po které nebudete rušeni. Všechny novinky se ale stále zobrazí v dedikované záložce v mobilní aplikaci, stále si je tak můžete zobrazit a nepřijdete o ně.

Podobnou funkci v dnešní době nabízejí i samotné operační systémy, většinou se ale jedná o kompletní vypnutí upozornění pro danou aplikaci či kategorii notifikací. Nejedná se tedy o pouze dočasné řešení, bez ručního opětovného zapnutí se připravíte o novinky zcela. Doufejme tak, že Twitter brzy tuto funkci přidá do své aplikace všem.

Jak funguje Twitter?

Zdroj: Mac Rumors

Diskuze (7) Další článek: Japonsko podpoří vývoj technologií, které by mohly z lidí udělat kyborgy nebo umožnit umělou hibernaci

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,