Pravidla soutěže s časopisem Computer

Vyhrávají soutěžící, kteří správně odpoví na soutěžní otázku, a jejichž tipované číslo bude mezi soutěžícími nejnižší unikátní. Soutěžící s nejnižším tipovaným unikátním číslem vyhrává první cenu, soutěžící s druhým nejnižším unikátním číslem vyhrává druhou cenu atd.

Soutěž provozuje a technicky zajišťuje CZECH NEWS CENTER a.s. Výherci budou zveřejněni vždy v přespříštím vydání Computeru. Výhra bude výherci zaslána nejpozději do 30 dnů od zveřejnění výherce v seznamu výherců v daném vydání Computeru, a to na adresu uvedenou výhercem ve zprávě zaslané se správnou odpovědí skrz k tomu určený formulář. Pokud výherce nereaguje do 30 dnů na zaslaný e-mail informující o výhře, anebo si výherce nevyzvedne výhru a tak bude zaslána zpět společnosti CZECH NEWS CENTER a.s. (tedy nebude doručena), propadá výhra ve prospěch společnosti CZECH NEWS CENTER a.s.

Pro stanovení doby doručení zprávy se soutěžní odpovědí skrze k tomu určený formulář je rozhodující čas přijetí zprávy do systému pro příjem zpráv, provozovaného společností CZECH NEWS CENTER a.s. Do soutěže budou zařazeny všechny zprávy obsahující správnou odpověď, které došly nejpozději do uzávěrky soutěže. Při určení pořadí se přihlíží pouze ke kompletně vyplněným zprávám ve správném tvaru obsahujícím správnou odpověď. O tom, že účastník soutěže dosáhl výherního pořadí, bude daný účastník soutěže informován emailem, a to na emailovou adresu sdělenou při přihlášení do této soutěže.

Každý účastník soutěže může soutěžit, tj. zaslat zprávu s odpovědí pouze jednou, a účastník soutěže může obsadit pouze jedno výherní pořadí v soutěži. V případě, že by účastník soutěže soutěžil v rozporu s pravidly vícekrát, než dovolují pravidla, nemá takový účastník soutěže nárok na získání výhry a výherní pořadí, které takový účastník obsadil v rozporu s pravidly, obsadí účastník soutěže, jehož zpráva se správnou odpovědí byla doručena jako následující po zprávě, která byla doručena ve výherním pořadí ovšem v rozporu s pravidly soutěže.

Organizátorem soutěže je společnost CZECH NEWS CENTER a.s. Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby s trvalým pobytem v České republice, starší 18 let. Organizátor neodpovídá za nedoručení zpráv skrze k tomu určený formulář. Účastí v soutěži – tzn. odesláním zprávy skrze k tomu určený formulář organizátorovi akceptuje soutěžící tato pravidla soutěže a zavazuje se je dodržovat. Účastí v soutěži dále projevuje každý účastník soutěže souhlas s publikováním svého jména, bydliště v periodiku Computer a na webových stránkách www.zive.cz. Účastník soutěže dále dává souhlas s tím, že společnost CZECH NEWS CENTER a.s. je oprávněna zpracovávat jako správce osobní údaje účastníka soutěže poskytnuté v rozsahu jméno, příjmení, odpověď na soutěžní otázku, telefonní číslo a adresa, eventuelně jiné účastníkem soutěže sdělené kontaktní údaje, za účelem realizace soutěže a rovněž k marketingovým aktivitám společnosti CZECH NEWS CENTER a.s. Tyto osobní údaje jsou poskytovány na dobu neurčitou a účastník soutěže je oprávněn tento souhlas kdykoli písemně odvolat. Účastník soutěže má právo na přístup ke svým osobním údajům. Organizátor si vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Výhry v soutěži nejsou soudně vymahatelné. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti CZECH NEWS CENTER a.s. a jejich rodinní příslušníci.