Pozvánka na TechEd-DevCon 2015

(Inzerce) 13. ročník konference TechEd-DevCon 2015 proběhne ve dnech 18. – 21. 5. 2015

Chcete vědět, co nového se děje v oblasti správy systémů na platformě Microsoft? Chcete vaše softwarové vybavení využívat účelněji? Potřebujete zkonzultovat vaše problémy s kolegy i odborníky? Potom si do svého kalendáře zařaďte největší odbornou IT konferenci TechEd-DevCon 2015, jejíž 13. ročník připravila Počítačová škola Gopas ve spolupráci se společnostmi Microsoft a Daquas na konec května letošního roku.

Ve dnech 18. – 21. května 2015 se v prostorách Parku Hostivař opět sejdou přední certifikovaní odborníci a IT profesionálové s účastníky konference a seznámí je s nejnovějšími trendy z oblasti produktů, systémů a nástrojů z vývojářské dílny společnosti Microsoft. Pozornost je pro toto jaro samozřejmě zaměřena na Windows 10 a vývoj aplikací pro tento nový systém, ale paleta témat bude mnohem pestřejší – jednotlivé tematické bloky budou zaměřeny na vývoj aplikací, správu IT a zajištění bezpečnosti systémů a na SQL nástroje. Informace o programu naleznete na stránkách www.teched.cz.

Je již pravidlem, že tato konference se stává fórem, kde mají vývojáři na platformách Microsoft možnost potkat se se špičkami tuzemské i mezinárodní vývojářské scény. V letošním roce přislíbil účast na konferenci kromě jiných Pagani Matteo, jeden ze špičkových evropských vývojářů, který se zaměřuje především na platformu Windows Phone. Pagani je autorem mnoha knih věnovaných vývoji aplikací pro platformy Windows Phone a Windows obecně.

Přednášky budou podle odbornosti rozděleny do několika úrovní a budou probíhat v tematicky rozdělených sálech:

  • ShowIT Hall – určeno pro IT specialisty
  • DevCon Hall – pro vývojáře
  • Geek Hall – pro geeky
  • Mix Hall – pro IT specialisty, vývojáře a databázové specialisty
  • SQLFest Hall – pro databázové specialisty

TechEd-DevCon 2015 nabízí účastníkům nejen kvalitní odborné přednášky, ale i zábavu, zázemí a pohodlí – konkrétně celodenní občerstvení, volný vstup do fitness centra včetně sauny, partnerské stánky, nebo možnost vyzkoušet si moderní zařízení včetně 3D tiskárny. V době konference proběhne také soutěž o tituly The Best Developer a The Best IT Pro. Po dobu akce bude k dispozici Twitter a Facebook wall, kde bude možné sledovat názory na přednášky a probíraná témata. Aplikaci vytvořil pan Tomáš Jecha, který bude na konferenci také přednášet.

Stejně jako v minulých ročnících, i letos se účastníci TechEdu mohou těšit na TechEd party, která se bude konat ve středu 20. května 2015 v pozdních odpoledních hodinách po skončení přednášek. V neformální atmosféře se bude možné setkat s odborníky, zástupci Gopasu i dalších partnerských firem.

Již tradičně mohou zájemci získat na letošní ročník konference TechEd-DevCon 2015 vstup zdarma.  V případě, že si na období od 1. 6. do 31. 10. 2015 objednají účastníci konference libovolný oficiální kurz Microsoft (MOC) o délce 5 dnů (včetně příručky), a v tomto období kurz i absolvují, dostanou zpět vstupné na TechEd v plné výši (cena vstupného bude odečtena od výsledné ceny kurzu). Kurzu se musí zúčastnit stejná osoba, která byla přihlášena na konferenci TechEd, sleva je tedy nepřenosná.

Partnery konference jsou společnosti Tieto Czech s.r.o. – Gold partner, Kentico software s.r.o. – Generální partner, KPCS CZ s.r.o. a Živě.cz  – Hlavní partneři, vydavatelství Averia LTD. – Exkluzivní mediální partner, vydavatelství IDG Czech Republic, a. s. a časopis IT Systems – Mediální partneři, dále pak Speed8, Shavlik, AV MEDIA, a.s., ha-vel internet s.r.o., WUG, Active24 s.r.o. a Askon International s.r.o..

gopas_cz - teched_2015_banner_600x74.png
Další článek: uBeam chce nabíjet pomocí zvuku. Chystá se partnerství se sítí Starbucks

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,