Podívejte se, jak bude vypadat nový Stream, Lidé.cz a další

Můj názor  |  zobrazit i odpovědi (trvale)  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  nových názorů: 95

Názory k článku

avatar
05. 04. 2014 21:10

Marketingem k vlastnímu pohřbu. Počítám, že nejmíň 40% lidí odpadne. To byl teda výmysl.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
03. 04. 2014 08:30

Primárně pochybuji, že naše reakce ovlivní v tvorbě seznam.... reakcí tu je dost negativních na změny, stejně změna Lidé.cz přišla.
Co to bylo za změnu ? často se říká, že chat byl hlavním hybatelem Lidé.cz ,nevím já chat už roky nenavštěvoval, ale znám mnoho lidí, kteří ho rádi využívali, já zbožnoval diskuzní skupiny, kde se člověk mohl seznamit s novými absolventy vysoké školy, řešit ruzná vědecká, spiritualní, politická či sportovní témata.
V tomto mi přišli vždy Lide.cz pokrokový a měnit to na seznamku ? já se ptám hlavně proč ? :( Jejich seznamovací část byla užasně přehledná, člověk hledal taneční partnerku, zašel si do rubriky taneční partnerka, vybral si kriteria jako kraj a věk, přeci jen mladík či mladice, nechtějí mít asi za partnera duchodce a obraceně... Ale dnes je to nepřehledné, člověk by musel pročíst stovky velmi strohých velmi povrchních žádostí, uprava profilu je hrozná, celkově mam dojem, že seznam vytvořil seznamku jen pro krásné lidi, protože když si chcete zjistit něco o člověku vidíte jen fotky, nic více tam není. Když chcete zjistit věk zjistíte že divce které je třeba 24let, tak dle lidé.cz jí je vlastně kolem 20let a muži kterému je 26let je kolem třiceti. Takže zase co to je kruci za seznamku. žena muže odmítne protože si řekne tomu je 34 a muž jí odmítne protože si řekne to je 18leté pískle. To co udělali se vzkazy, kdy člověk prostě mohl dát když ho druhý štval do ignoru, to bylo super řešení, na místo toho, se vás ted cizí člověk ptá, přes automatickou zpravu chceš si psát ? je jasné, že vám to většina lidí odmítne. A v poslední řadě to co chystá s meilem je vrchol. Seznam.cz jsem měl rád, vždy ho bránil a propagoval, ale to co dělá ted, je pro mne konec, raději pujdu na centrum a atlas, kvuli aktualitam ze světa a sportu, než podporovat změny. Meil, nechápu proč zjednodušovat... ano pochopil bych změny, kdyby byl nepřehledny, ale založky a složky mají menší text a nikomu nepřekáží. Nevím tedy které individuum to napadlo, ale vím minimalně o jedné vysoké škole, kde lidé které jsem poznal, byly v šoku na informaci o tak drastické změně, a ti jistě díky těmto funkcím odejdou... a vsadím se, že nebudou jediní.Dodal bych v poslední řadě, že pokud chce seznam drastické novinky, at udělá to co se dělávalo, tlačítko moderní a stará verze... lidi si prostě vyberou co chtějí a né jednotně cpát něco všem.
A pokud chce moderní kabátek, at vytvoří novou grafiku pro tyto věci co fungují, mrkněte na W8 s jakými přišel radikálními změnami, jaký měl malý odbyt, či lidé se vraceli na W7, to vám nestačilo jako přiklad, že né každá radikalní změna je fain ??

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
01. 04. 2014 15:48

Podle mne lidé kteří chodí na službu lidé.cz ji využívají právě proto, že jim nevyhovuje FB. Tím, že se seznam chce měřit s Facebookem může dosáhnout jen jediného, opustí jej i ti uživatelé které má služba lide.cz nyní.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
15. 11. 2013 12:09

V mobilní aplikaci Firmy.cz je už více jak 600 000 společnosti, více zde ► http://faketube.cz/600-000-spolecnosti-v-mob... ...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
12. 10. 2013 00:26

Na seznamu jsem pěkných pár let (tak 8-10) a využívám 2 služby - mail a fóra. Musím se přiznat, že pokud se provedou navrhované změny, nemám důvod na seznam.cz zůstávat.Navrhovaný mail - design nekomentuji (nevíte někdo, proč mám tak široký monitor, když plánují tak úzkou nudli na poštu?), ale vadí mi omezení funkcí - složky využívám, štítky využívám. Nechci mít v poště binec. Pokud mi chodí denně cca 20 mailů, tak navrhovaná úprava je pro mě nepoužitelná... přijde mi to jako návrat o 20 let zpět. Proč to neudělat jako volitelnou fíčuru? Nebo to ještě zkrouhnout víc a udělat z toho jen textový editor, který to vytiskne a budeme to posílat poštou, aby to byl opravdu ten papírovej pocit.Fórum - na fóru jsem několikrát týdně, pokud jsem dobře počítal, tak se na mém nejoblíbenějším objevily za poslední 3 roky 2 příspěvky denně - to mi nepřipadá zase tak málo. A nechce se mi přijít o tu partu lidí, se kterejma tam kecáme už pěkných pár let...Asi ty změny nechápu, budu si muset pořídit nějaký zařízení s iOS, jak to je na prezentovaných fotkách, pak mi to asi půjde líp do hlavy.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
10. 10. 2013 15:17

Když začínal chat na lide.cz, byli tam lidi,co fandili legraci, vznikala pátelství a setkávání,kde se ve společnosti pobavili,aniž by někoho balili. Bylo to upřímné,přátelské. ak jste dělali z toho fotoseznamku a zneužili toho psychicky labilní lidi,co opruzovali a ničili i diskuze. Ve finále vzniklo známkování a frustrovaní pod několika multinicky pětkovali vostošest. Takže podporujte dál úchylnost a ti,co si sem chodili popovídat,určitě odejdou,což je tu nyní blízký facebook a věřte tomu,že se konkurenci nevyrovnáte. Tam se aspoň mohou vopruzové zablokovat a nikdo nás z nich nenajde. Ať žijí seznamové údajné pornostránky. Děkuji,ale naštvali jste mě fest a přecházím na googlovou adresu.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
06. 10. 2013 10:30

Jasně, chápu, že to jsou vše jen prototypy, ale i tak byli schopní je představit na tiskovce, tudíž si myslím, že se již moc změn neodehraje. Je mi jasné, že všechny tyhle služby potřebují redesign, ale tohle je podle mě cesta špatným směrem. Jsem neskutečné rád, že kromě streamu, který snad nějak snesu, žádnou z těchto služeb nevyužívám.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
05. 10. 2013 23:32

jestli to udelaji at zapomenout ze budu nadale jejich priznivcem !!!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
04. 10. 2013 21:19

Soulasím s tímto názorem a nechápu jak nejnavštěvovanější servr může dopustit tuhletu "sebedestrukci" protože tohle není nic jiného než vlastní pohřeb. Za tu dobu co jsem na seznamu a využívám plně chat. lidé jsem tu získala spoustu přátel i mimo republiku. Pořádáme večírky a osobní setkání . Všem, kteří ještě toto nestačili poznat musím říct jak je to báječné si vyměňovat písmenka a pak se poznat osobně. Zpráva o zrušení seznamu mě velmi bolestně zasáhla a garantuji vám už teď... že všichni mí přátelé ...a není jich málo... seznam opustí. Tvůrci a administrátoři by se ještě měli zamyslet než tuhle "vyhrůžku" splní protože tento servr se stane mrtvým servrem. Chápu že pokročilá doba si žádá změny a určité oběti. Ale proč rušit něco kde se scházejí tisíce lidí. A není to žádná sexy seznamka kterých využívají mladí lidé a kterých je plno a spoustu lidem lezou na nervy. Tady na chatu se totiž scházejí lidé i pokročilého věku a dobře se tu baví. Já zde chodím odpočívat a relaxovat, vím že tu najdu vždy přátelé s kterýma se podělím o své radosti i volesti tak proč nám toto chcete brát??????? !!!! Dostala jsem stovky pozvánek na Badoo i Twoo ...ze zvědavosti jsme se tam byla podívat, ale něco tak odporného jsem rychle vzdala. Proč chcete z tohoto báječného "mejdanu pro všechny věkové kategorie" udělat tak trapnou záležitost jako je Badoo???!!!! Pro kristovy drahý rány.............. otevřete oči dokud je čas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (2)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
03. 10. 2013 00:59

Já nechci blbuvzdorné a osekané služby...
Chci XMPP, RSS, VoIP, bezplatné SMS, kvalitní fulltext s tříděním a filtrováním (čas, cache...).
Chci filtry ve webmailu... Možná kalendář...Měl jsme sem dát jen blicí smajlík a neplítvat písmenky...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
02. 10. 2013 19:37

No vidíte a já si dneska založil nově email na seznamu, bo mě začíná štvát stále se měnící prostředí v gmailu bez možnosti nastavit funkcionalitu zpět.Mimochodem, musím kontrovat tvrzení v této diskuzi, že tam není správa složek, ta tam je. I vzhled se dá přenastavit.Mno uvidíme, třeba ten email fungovat bude, gmail mi na starším počítači (starší, ne starý), kdo ví proč, sežral veškerý výkon PC a napsat jednu větu byla skoro minutová záležitost, pokud to člověk nevypnul.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (2)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
02. 10. 2013 10:56

Vidím to jako cestu odnaučit mě, dosavadního každodenního uživatele e-mailu s jeho možností třídění do vlastních složek, chatu a občas se i nízce bavícího blbůstkama na stream.cz, vůbec zapínat internet..... Díky, můj život bude teď stejně bohatý, jako před dvaceti lety..... Vraťme se na stromy, náš život bude šťastnější, nezatížený obtěžujícím pokrokem.......

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
01. 10. 2013 17:07

Souhlasím s tím, co tady vícero lidí napsalo, že bez diskusí (případně chatu) na Lidé.cz pro řadu lidí tento web, potažmo vůbec mailová schránka na Seznamu, ztratí význam.
Ale nemyslím si, že by to pro Seznam team byla nějaká nová informace, protože na Lidé.cz bylo už ve "zlaté éře" (cca 2007-2010) vidět, že majitele webu z nějakého důvodu zajímá více seznamkování, než diskutování. Bylo to vidět na vícero věcech, od špatného moderování fór, přes automatickou likvidaci fór kde určitou dobu nebyl nový příspěvek (což je absurdní, pokud se jedná například o hudební skupinu, která je zrovna ve studiu a natáčí... samozřejmě pokud se vedla diskuse typu "čauky jak se máte", tak bylo fórum zachováno) až po nemožnost vyhledávat lidi, kteří nemají nastavenou profilovou fotku - což je zejména u žen normální strategie, pokud hledají "kamarády a kamarádky na pokec", ale nikoli sexuálního partnera.
Takže ačkoli tato funkce - jednoduchá, ale celkem praktická diskuse, všechna možná témata na jednom místě - byla vcelku ojedinělá, tak pro Seznam team byla očividně vždy vedlejší, a vždy je víc zajímali lidé, kteří budou akorát nahrávat svoje fotky a hledat ve svém okolí lidi, kterým by poslali vzkaz typu "dobrý kozy, *muck*" nebo "hnusnej rypec, zabij se".
Ještě jsem si všimla, že zavedení "obrázkové" seznamky je v ironickém rozporu s jejich "Seznam se bezpečně", ale to stejně vyrobili jen v rámci politické korektnosti.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (2)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
28. 09. 2013 21:42

Dobrý den, nejsem proti inovacím, jen ať nám vedení ze Seznam.cz diskuzní fóra klidně inovuje a ponechá, v diskuzích které sdružují svým tématicky daným okruhem lidi všech vyznání, národů a ras vznikají, jsou a komunikují celá společenství která svým způsobem tvoří byť jen virtuální, ale plně funkční rodinu. To je třeba si uvědomit.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
28. 09. 2013 20:39

Změna Lide.cz na seznamku bude hřebíčkem do rakve tohohle serveru, seznamek je na internetu milióny a dávno zdařilejších, takže už tak zkomírající komunitní server, který ale ještě uživatele měl, se stane serverem pro pár zoufalců, co se chtějí ještě přes falešné profily seznamovat a rájem pro pedofily a psychické narušené lidi.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
28. 09. 2013 11:39

Jsem rád, že se seznamem nemám prakticky nic společného... hlavně ten mail

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
Sus
28. 09. 2013 08:58

Hm, tak v mailu už ani "vlastní složku nevytvořím" a kam si tedy ty maily tedy mám přesouvat,
když v tom nechci mít zmatek a mít to "všechno v jednom" a ty původní složky to smaže, anebo udělá ze zpráv "guláš" ???
(doufám, že alespoň tedy zůstane zachovaná možnost POP3, protože potom už opravdu nemám důvod tento mail používat...)
- to opravdu miluju, když někdo "tak dobře ví", co je pro někoho jiného "nejlepší", že to i rovnou udělá a ani se neptá... No a zrovna tak lide.cz - ten způsob profilů (bylo to teď hezky přehledné a právě i té možnosti seznámení sloužilo dobře),
tedy když přehlédnu, že někdo si na cizích profilech zřejmě rád léčil vlastní komplexy,
takže alespoň byla s takovými "nešťastníky" i nějaká legrace...
a i systém vzkazů a diskusí mi zcela vyhovoval, takže to vypadá, že i tuhle službu nakonec asi raději přestanu využívat...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
27. 09. 2013 14:01

Na lide.cz chodím od svých čtrnácti (deset let). Důvod, proč tuto službu využívám, není seznámení, hledání vztahu, ani nic podobného, kvůli čemu seznamky fungují, ale diskuze, kde si můžu "povídat" o tématech, co mě zajímají, možnost vyplnění profilu, nahrání fotografií, (pokud o mně chtěl někdo něco zjistit, nebo vidět fotky, poslala jsem odkaz na lide.cz) v minulosti to byl chat. Mám tu spoustu známých, kteří například nevedou facebook (ani já nejsem přílišný fanda, přestože ho používám). A líbí se mi, že se tu lidé například i přes vzkazy baví o všem, a neberou to pouze jako seznamku.
Samozřejmě se změnou tohle všechno zmizí, takže důvod, proč tuto službu využívám, přestane existovat. Nemám ráda seznamky, jako například badoo, nepotřebuji se seznamovat, nehledám vztah, flirt, ani sex. Samozřejmě počkám na změnu, ale již teď je mi jasné, že se vrátím zpět na Xchat, kde jsem se před tím, než ČR ovládl facebook, vyskytovala velmi často.
Nevím, jak ostatní uživatele, ale mě to hodně zklamalo. Ostatní služby, jako stream, email a podobně vůbec nepoužívám, takže nemohu posoudit.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (2)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
26. 09. 2013 18:50

bylo načase změnit design

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
26. 09. 2013 14:35

"Toto je nový Stream s HTML5 přehrávačem a naprostým minimem rušivých elementů "
---
On ten nový vzhled je celkově rušivý element.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
26. 09. 2013 03:25

Seznam stale jen kopci:1)google
2)IOS 7
3)GoogleJen za to zal bohu vetsinou nemuzou pracujici programatori, ale ty kopyta co nosej sako a cejtej se tak dulezite.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (2)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
26. 09. 2013 02:59

Fórum na lidé.cz byl jediný důvod, proč jsem si založil účet. Tímto pro mě kompletně celý web přestal existovat.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
26. 09. 2013 01:42

ta blondina vo vrchnom riadku druha z prava

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
25. 09. 2013 23:29

"Clean design" v té nejhorší podobě. Jestli to s tím mailem myslí vážně, tak budu mít konečně důvod je opustit nadobro. Protože tohle je opravdu nepoužitelné.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
25. 09. 2013 23:05
25. 09. 2013 22:10

Na SEznamu se, zdá se rozhodli, že už je to nebaví a je třeba poslat Seznam definitivně ke dnu...Ono celkem není divu - chatu léta vytvale konkuruje větší než malý počet chatovacích serverů + FB (Tj. prohrává ve věkové kategorii 10-20 let), diskusím konkuruje NYX, G+ a specializované diskusní portály (Tj. prohrává i v segmentu nad 20 let).Na Lide.cz jsem od samého počátku - tehdy ten projekt měl ambice stát se českým redditem. To se nepovedlo, v Seznamu se nechali zaslepit slávou a upadli do pasti pseudoprofesionalizace, vymýšlení nesmyslných centralizovaných pravidel a úprav, o které vlastně ani nikdo moc nestál a je otázkou, nakolik byly využívány. Jenže co si mohou dovolit velké nadnárodní korporace, to si prostě nemůže dovolit malá firma závislá na loajalitě pár milionů uživatelů, s alespoň základní IT gramotností a hovořících komplikovaným jazykem.Nyní, přes svoji značnou mrtvolnost, jsou doskusní fora (+ chat) tím hlavním, co tam řadu uživatelů táhne - takž až to zruší, tak vlastně ani nebude moc důvodů se na Seznam.cz vůbec logovat. Snad jen kvůli zálohování e-mailů, patrně na Gmail...
(Také mne napadlo - co se asi stane s e-maily, které mám v těch asi 23 složkách, až budou tyto vaporizovány...?)Jinak mne osobně nejvíce mrzí, že nejspíše přijdu o kontakt na řadu lidí, které jsem za tu dobu na Lidech virtuálně potkal a které potkávám už nyní stále méně a méně.... Někteří mne snad budou následovat na G+, ale to bude jen zlomek... Pak asi zbydou jen zamlžující se vzpomínky, upomínkové certifikáty a fotky z akcí z konce Zlaté éry - cca 2007-2008.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
25. 09. 2013 21:06

Veci kolem seznamu jsem uz davno vyresil?Seznam? Neznám...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
25. 09. 2013 19:40

Příznám se,že chat Lidé využívám a díky němu jsem poznala spoustu přátel a kamarádů z různých koutů nejen Čech,které bych jinak nepotkala.Koukali někdy na seznamu kolik lidí tam každý den diskutuje?A jak tu psali jiní,tak tihle lidé půjdou jinam .

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
25. 09. 2013 18:38

Překvapují mě kroky seznamu. Třeba zabije chat a fora. Obojí má poměrně dost uživatelů a denně se zde objevují tisíce příspěvků (ve foru, u chatu půjde o vyšší čísla). Zrušit je může vždycky, ale takový krok už nelze vzít zpět a i když zeštíhlí svůj web, jsem plně přesvědčen, že přijde o tisíce uživatelů... ale kdo chce kam...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
25. 09. 2013 16:04

Tak ty změny dle mě jsou k lepšímu. seznam.cz používají hlavně lidi, co se v IT moc nevyznají (ostatní na seznam nelezou a používají max mapy.cz) Tzn. čím jednodušší, tím lepší.Ještě by bodlo trochu změnit logiku chování antispamu, protože dnes je je tragédie. Např. stačí poslat více lidem fakturu v PDF (kažému samozřejmě jeho - čili právoplatný email a ne spam) a stačí aby to pár hovad označilo jako spam a všem ostatním se to smaže. Takto pánové ze seznamu opravdu ne (nehledě na arogantní support který Vám s tímto nepomůže)Na druhou stranu si můžete zaplatit a v klidu spamovat klienty seznamu.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
25. 09. 2013 14:28

Pro každou službu chtějí mít vlastní aplikaci - a zvládnou ty aplikace udržovat? Například aplikace pro lide.cz mi nepřijde uplně aktuaální vzhledem k iOS 7. Vlastně žádná z těch aplikací. A pokud "ladit" nehodlají, pochybuju, že je bude někdo rád používat.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (2)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
25. 09. 2013 14:10

Takové překopávání obalu je k ničemu. Až Seznam přijde s akci vlastní doména s propojením na email a v článku uvedené služby, stojí to za povšimnutí. Takto se jen hrabe v minulosti a nikam výrazně se neposune.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
25. 09. 2013 12:25

Myslím, že nový vzhled je moc pěkný a vidím, že si je to velký posun k přehlednosti a ergonomii ovládání.
Chápu, že to muselo být o kompromisech ve funkčnosti, ale vzhledem ke skladbě lidí, kteří používají email (většinou starší lidé a ne IT lidé) tak chápu, že byla potlačena určitá funkcionalita na úkor přehlednosti a jednoduchosti a to si myslím, že se povedlo moc dobře.
Stream nepoužívám, jelikož tam jsou videa , která mně neoslovují, ale chápu že to je můj subjektivní pocit (mně nějakej kazma a viral brothers nebo jak to je podobní rádoby vtipní lidi nezajímají.)
Jen dle mně není štastná ta bílá barva na pozadí nicméně opět hezké přehledné .
Lidé službu neznám nekomentuji, ale kočičky jsou alespoň na obrázku hezký tak bych tam asi šel tedy úkol je tedy splněn.
Celkově dobrá práce chlapci jen tak dál.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (4)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
25. 09. 2013 12:05

Myslím, že zrušením chatů a diskuzí přihrajou hodně uživatelů třeba na diskutnici.cz nebo staré dobré Líbko

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (7)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
25. 09. 2013 11:10

Cože?
"Pošťák se obejde bez štítků, vlaječek a bude pracovat pouze se základními složkami. Vlastní nevytvoříte."
Štítky a vlaječky nepoužívám (vadí mi i u gmailu), ale vlastních složek mám hafo, přistupuju ke schránkám přes IMAP z klientů v počítači a v mobilu, nedokážu si představit mít příchozí poštu všechnu pohromadě neroztříděnou do vlastních složek... (jestli ta nepřehlednost 90% lidí takhle vyhovuje, prosím, ale mně by to nevyhovovalo)

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
25. 09. 2013 10:36

Seznam chce odprásknout email, lide.cz stejně jako to udělal s sprací (volnámista), spočasí, sbazar... a pak jako hřebíček do rakve zbydou mapy, a rázem se můžeme všichni vybodnout na náš český Seznam. Mám pocit, jako bys nás chtěli nahnat do ohrady NSA (služby Google).

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (3)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
25. 09. 2013 10:31

Ještě by mohli zjednodušit mapy do podoby papírové mapy - zrušit zoomování, města by mohly být body, silniční síť by se zpřehlednila odstraněním ulic a silnic třetí třídy.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
25. 09. 2013 09:23

Totální arogance moci. My můžeme - vy se přizpůsobte!Je mi ze Seznamu na blití. Nenávidím tu firmu.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (2)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
25. 09. 2013 09:15

Musim ale rict ze v jednoduchosti je sila a skutecne ten mail je tak jednoduchy, ze to uz snad vice nejde a proto se lidem zalibi. Ostatne me se taky libi i ten design STREAMu, ale...Stream - tam nechodim, ale jestli nebudu mit moznost zmenit svetle pozadi pri prehravani videa na tmave (cerne) tak to je na dve veci a budou mi palit oci.LIDE.cz - pokud zrusi chat a fora je to mrtva sluzba - je na odpis. Seznam mozna prave timto chce usetrit prenosy TB dat a desitky serveru a s stovky tisic CZK.Ostatni sluzby, s obcasnou vyjimkou MAPY.cz nepouzivam - nemohu hodnotit.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (1)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
25. 09. 2013 09:13

Kterýho idiota napadlo, že má mít Stream bílý pozadí? Ach jo...

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (2)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
25. 09. 2013 09:05

Vždycky se mi líbilo, jak největší jednička na trhu dokázala víceméně učit novinky uživatele internetu.
Tedy zavedli štítky a rázem se začaly více používat i na jiných webech. Udělali pokročilejší email a lidé se ho naučili používat, takže pak přechod na pokročilejší byl snazší.Tím že to všechno zjednoduší, tak nám zhloupnou uživatelé internetu!--- a kdo má pak s takovým materiálem pracovat!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
25. 09. 2013 07:32

Velebnosti, to je hnus! :D(nic proti seznamu, naopak, ale tohle - lide,stream,email je opravdu ošklivé - lituji designera, který si moc v seznamu asi grafických orgií neužije :))

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
25. 09. 2013 06:31

Takže ... SEZNAM.CZ používám jako prioritní mail prakticky již od jeho vzniku. Ne všechny změny se mi líbily, ale překousl jsem je.Ale současné změny ?! Grafiku bych opět dokázal zvládnout, ALE omezení funkcionality ?! ŽÁDNÉ ŠTÍTKY, ŽÁDNÉ VLASTNÍ SLOŽKY ?! Tak toto by mohlo být důvodem k tomu, abych si nastavil přesměrování pošty SEZNAM.CZ -> GMAIL.COM. Sice by mne to mrzelo, jsem velký fanda a Seznam mám rád ... ale toto NE !!!!! Všechny moderní webmaily jdou cestou maximálního přiblížení se desktopovým klientům, ale Seznam ne. Spíše bych uvítal, pokud by Seznam.cz získal MS OWA (Outlook Web Access) ... to by byla super změna.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
25. 09. 2013 06:27

No fuj, jednolitá písková textura na pozadí e-mailu. V roce 2013, vážně? Čistý styl dneska frčí, ale toto, to je návrat do minulosti o dobrých 10 let. Lidé od Seznamu by se měli kouknout na Google, jak lze vytvořit čistou eleganci.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
25. 09. 2013 05:41

Myslim, ze zmena lide.cz je chybou. Jestli to vypada tak, ze to nebude chat(mistnost pro vice lidi), tak jejich katalog prestane byt zachvili aktualni:) Proste uplne zmeni charakter sluzby kvuli ktere se lide prihlasili, v podstate si vyberete auto, jezdite s nim a jednoho dne dne mate v garazi motorku...vetsina lidi ji da stranou a poridi si zase auto....Zmena emailu.... "TY VO.L.E, TO SI DELATE KOZY" ??? jako tohle ma byt rozhrani emailu ?? Navic ten sedej osklivej styl ala macos je dost depresivni... jako koneckoncu je to sice jen webmail, ale hodne lidi to pouziva...
sirka zbyecne omezena, kazdej cm dobrej a oni to skrouhnou takhle, doufam alespon, ze width:70% a ne ze width: 900px; - ale vypada to na fixni....Ten stream asi ok, ale nemuzu hodnotit, nepouzivam. mapy pro wp vypadaj dobre.ne tahle zmena se mi proste nelibi....tohle neni moderni design, a u emailu tuplem ne funkcni. Jednu sluzbe zmeni charakter.....uz ani to kafe mi nechutna fakt ze jo....

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
25. 09. 2013 01:46

Změna vzhledu u Streamu a u Lide.cz je fakt nutnost. Stránky vypadají stejně už pomalu deset let.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (2)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
25. 09. 2013 00:52

Bude nebo nebude chat?Historicky si pamatuju na dusno, kdy Seznam vypsal dotazník, když chtěl upravit Lide.cz a třeba zamezit možnosti přihlášení více účtů naráz z jednoho prohlížeče. Tisíce lidí řeklo "ne" a Seznam to stejně udělal.Dnes se Seznam ani neptá a vymýšlí hnusy hnusné, RSS paskvily pro nabídky práce, e-mail nechává vyhnít a novým uživatelům nabízí pro nové schránky odpad z možných názvů, a hlavní stránku tvoří bulvár. Představená seznamka je jako z pravěku, příšerná a stejně směšná jako eDarling a jiné pokusy. Líbím se ti mělo nějaký potenciál a jak skončilo? Pokud zmizí chat z Lide.cz, pár lidí přejde na xChat a Amatéry, než zjistí, o co tam jde Zbytek se na to vykašle nebo se pokusí vpadnout na Facebook. Je pravda, že Lide.cz jdou taky od desíti k pěti, místnosti pro města a leckdy i kraje jsou pryč a funguje tak možná Bouřlivý sex Tahle banda má po 20 letech pořád pocit, že má monopol na internet. Jestli zruší chat, tisíce lidí nebudou mít důvod přímo nebo nepřímo na Seznam ani pomyslet. Kupte jejich mapy a můžou si jít lehnout vedle Atlas a prakticky i Centrum.cz. Osobně dovezu kolečko s hlínou Seznamu na pohřeb.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (8)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor