OŽIVENO: Nová betaverze Internet Exploreru 7 - ACID2 test

Jak jste si mohli přečíst i v tomto článku, Microsoft uvolnil 20. března v rámci konference Mix06 novou betaverzi Internet Exploreru 7, která je označována jako "layout complete". Znamená to, že stejným způsobem, jako zobrazuje stránky tato betaverze, by je měla zobrazit i finální verze. Administrátoři stránek a webových aplikací tak mohou začít testovat chování v novém prohlížeči.

Oficiálně je označována stále jako Internet Explorer 7 beta 2 Preview a ze stránek Microsoftu si ji teď mohou stáhnout všichni zájemci. Tato verze je určena pouze pro systémy Windows XP SP2, ale časem má být dostupná i pro Vista, 64-bitovou verzi Windows XP a Windows Server 2003. Pochopitelně je určena pouze pro testovací účely a není doporučeno nasazení do "ostrého" provozu. Také je nutné předchozí betaverzi IE7 odinstalovat, než se pustíte do zkoušení této nové verze.

OŽIVENO: Podle prvních ohlasů uživatelů zobrazuje poslední betaverze IE7 stránky lépe (ve smyslu "podle standardů") než verze předchozí. Mnohé z vás však zajímá poněkud kontroverzní test Acid2, takže zde je:

Co se Acid2 testu týče, od minulé betaverze se tak nezměnilo prakticky nic a vzhledem k tomu, že jde o "layout complete" verzi, nic se už zřejmě v tomto směru ani nezmění.

Diskuze (80) Další článek: Novinky z hardwaru: Lenovo upouští od kořenů IBM

Témata článku: , , , , , , , ,