Microsoft | Outlook.com

Outlook.com dostane službu Spaces. Umožní sdílet dokumenty, události i e-maily

Microsoft podle uniklého promo videa chystá zajímavé rozšíření pro svého webového e-mailového klienta. Outlook zřejmě v dohledné době získá funkci Spaces, která umožní spolupracovat týmům při tvorbě e-mailů, poznámek apod.

Základní myšlenkou Spaces je volný prostor, kam můžete cokoliv umístit a v reálném čase sdílet s kolegy apod., kteří mohou téže přispívat. Díky tomu je tak možné sdílet nejen dokument, ale i nejrůznější události či odkazy a e-maily k tomu patřící a to vše na jednom místě. 

Celkově tak připomíná aplikaci Whiteboard sloužící k něčemu podobnému – na virtuální nástěnku můžete čmárat, připínat poznámky, dokumenty či obrázky a to vše sdíleně i s ostatními. Zde je ale funkce integrovaná přímo v prohlížeči a místo kreslení je zde kladen důraz na e-maily a produktivitu.

Spaces prozatím unikly ve formě prezentačního videa, některým uživatelům se ale podařilo funkci aktivovat přímo na webu. Funkce je tak zřejmě těsně před oficiálním spuštěním.

Jaké možnosti nabízí e-mailové služby zdarma? Nenastal čas změnit vaši adresu?

Zdroj: The Verge

Diskuze (4) Další článek: Šéf Amazonu Jeff Bezos chce zachránit Zemi. Na boj proti klimatickým změnám dá 10 miliard dolarů

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,